Doe wat jij wilt!

Je bent onderneemster en je voelt dat iets je tegenhoudt, iets belemmert je om werkelijk zichtbaar te zijn en jezelf en je mooie werk te laten zien. Onzekerheid, bescheidenheid en perfectionisme houdt je tegen. Je twijfelt: “is het goed genoeg, wie zit er op mij te wachten, kan ik mezelf wel goed uiten, hoe moet ik het nou precies aanpakken, moet het niet eerst perfecter/strategischer?”

Instant Magic Training

 Hoe zou het voor je zijn om 300% te groeien in jouw lef? Om vanuit vrijheid en vertrouwen te ondernemen en te doen wat je écht wilt? Met de Instant Magic training ontdek je wat je wilt, wat je moet geloven om jouw unieke missie neer te zetten DOOR JUIST GEWOON JEZELF TE ZIJN. Leer hoe jij op een simpele ontspannen manier actie kunt ondernemen. Niet meer strugglen, maar met gemak op je doelen afgaan en je leven naar een hoger plan tillen. Overwin jezelf!

De Instant Magic Training bestaat uit  3 lessen met bijbehorende werkboeken, een visualisatie en een meditatie. Hiermee leer ik jou de exacte stappen om met de juiste energie in jezelf te verbinden, zodat je wel de actie onderneemt die je nu niet durft te nemen. 

Jij krijgt bij aanmelding de volgende fantastische bonussen: een digitale Instant Magic Goodiebag cadeau met allemaal inspirerende tools om je zelfzorg naar de next level te brengen! Jouw rust = Jouw magie. Gebruik de zomer om je SelfCareGame te uplevelen!

Een online Instant Magic coachingsessie met alle deelnemers op woensdag 26 augustus om 10:00 uur:
 

Magische Shift

Ik snap hoe vervelend dit is. Ik heb honderden  vrouwen geholpen die zichzelf onbewust in de weg stonden. Hierdoor kunnen heel veel mensen geen kennis maken met jou en jouw mooie missie. Maar deze training gaat jou precies daarbij helpen!

Door de juiste vragen die ik jou stel kom je tot inzicht en krijg je overzicht in wat je écht wilt en HOE je dat gaat bereiken. Breek uit jouw angst om de volgende stap te zetten door een Magische shift te maken in jouw geloof! Je gaat het echt doen, want alles begint bij jouw energie. Deze training helpt jou krachtig en vrij te voelen, zodat jij iedere stap als ondernemer kunt zetten vanuit plezier en vertrouwen.

Over Daisy

Daisy da Veiga is een bevlogen spreker, auteur, trainer en coach op het gebied van Spiritueel Transformatie en Persoonlijk Leiderschap. In haar tienerjaren was ze al leidster van de kerkelijke jongerengroep en commissie bij van een lokale voetbalclub. Ze is geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders. Ze was 23 jaar toen ze haar bedrijf opstartte in Abu Dhabi. Ze heeft in de afgelopen 12 jaar als ondernemer wereldwijd gewerkt: België, Duitsland, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Zwitserland, Polen Zuid Afrika en Egypte.
In 2018 heeft Daisy haar leven omgegooid na een periode waarin ze mocht herstellen van overspannenheid en depressie. Haar ratrace modus waarin ze enorm veel werk kon verrichten en bewonderenswaardige prestaties heeft geleverd, putte haar uit.  Na een sabbatical van 1,5 jaar ontdekte ze een andere manier van succesvol worden. Dit noemt zij Ontspannen Succesvol ondernemen en haar werk gaat nu hierover.
 

Daisy da Veiga is een bevlogen spreker, auteur, trainer en coach op het gebied van Spiritueel Transformatie en Persoonlijk Leiderschap. 
Sinds ze 7 jaar is staat ze op het podium, toen ze dansoptredens gaf. In haar tienerjaren was ze al leidster van de kerkelijke jongerengroep en commissie bij van een lokale voetbalclub. Ze is geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders.
Ze was 23 jaar toen ze haar bedrijf opstartte in Abu Dhabi. Ze heeft in de afgelopen 12 jaar als ondernemer wereldwijd gewerkt: België, Duitsland, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Zwitserland, Polen Zuid Afrika en Egypte.
In 2018 heeft Daisy haar leven omgegooid na een periode waarin ze mocht herstellen van overspannenheid en depressie. Haar ratrace modus waarin ze enorm veel werk kon verrichten en bewonderenswaardige prestaties heeft geleverd, putte haar uit.  Na een sabbatical van 1,5 jaar ontdekte ze een andere manier van succesvol worden. Dit noemt zij Ontspannen Succesvol ondernemen en haar werk gaat nu hierover. 

Wees niet bang!

Je kunt nog zoveel actie ondernemen, als je dat niet vanuit de juiste overtuiging doet levert het niet op wat je écht wilt. Door de oefeningen te doen uit deze training ga je op een ontspannen manier jouw energie shiften. Het doel is dat jij je goed voelt over jezelf en jouw doelen. Hoe jij je voelt is belangrijker dan wat je bereikt en dat de nadruk daarop ligt, maakt deze training anders dan andere business programma’s. Jij en jouw gevoel staan centraal en dat is precies de mindset die ik je uit eigen ervaring leer. Ga jij vanuit een nieuw geloof actie  ondernemen?
 
“there is no amount of action that can compensate fort he lack of alignment.” Abraham Hicks

Daisy’s doorbraak

Daisy’s doorbraak kwam door 3 belangrijke inzichten waar ze momenteel in groeit en ontwikkelt: 
 
• Doordat ze besefte dat ze te veel alleen deed en veel meer hulp toeliet in haar leven. Door een fantastisch ondersteunend netwerk in en om haar bedrijf te bouwen, kan ze vanuit rust en met ondersteuning groeien zonder zichzelf te overwerken. ‘S middags in bad kunnen gaan met haar zoon, is een beloning waar ze dagelijks van geniet
• Daarnaast is Daisy gaan leren haar waarheid te spreken en haar ware zelf te laten zien. Waar ze eerst het woord God niet in de mond durfde te nemen als ondernemer, deelt ze nu dagelijkse krachtige gebeden in haar community. Ze zweert bij het versterken van je geloof en relatie met God om écht innerlijke rust te vinden. Waar ze eerst te bescheiden was en niet trots op zichzelf durfde te zijn, laat ze nu met trots haar kracht en vertrouwen zien en danst ze ook als ze spreekt!
• Het derde belangrijke element dat tot doorbraak leidde is Zelfzorg! Durven voor zichzelf te kiezen is voor iemand als Daisy die enorm worstelt met pleasen en bescheidenheid,  een dagelijkse opgave. Door wel steeds opnieuw te kiezen voor wat zij nodig heeft, boven haar kinderen en klanten, word ze veel liefdevoller en impactvoller in haar gezin én bedrijf. 

Vrijheid, blijheid en vertrouwen voeren nu de boventoon in haar leven met een lege agenda en heerlijke klantenstroom! Dit gunt ze iedereen en de eerste 3 stappen daarnaartoe leer je in deze training en in haar Instant Magic Community!
Wil jij dit ook voor jezelf? Meld je aan en laat Daisy je meenemen in haar magische wereld.

Wat anderen over Daisy’s werk zeggen:

‘In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

www.dolly.nl

Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende spreker, droomdoelencoach, ondernemer en auteur

Sinds ik Daisy ken zijn er veel mooie dingen op mijn pad gekomen die ik dankzij haar heb leren zien. Daarnaast geeft ze mij een goed gevoel over mezelf en heb ik door haar mijn krachten beter leren kennen.
Janne Wijk, traject begeleider Albeda College

‘Durven zoeken naar een ander manier van leven, is moedig. De 10 stappen uit Daisy’s boek zijn de stappen van haar zoektocht uit het lijden. Dat lijden gaat over stress, overspannenheid en een gevoel van ontevredenheid. Met dit boek krijg je handvatten en inzichten aangereikt die jou de weg wijzen naar een betekenisvol leven vanuit ontspanning. Vanuit het hart. Het gevoel van rust en voldoening is het grootst wanneer je leeft vanuit het hart.’

www.thepoweroftheheart.com

Baptist de Pape - Maker en schrijver van de film en het boek ‘The Power of The Heart’

Ik vind het heel knap dat je zoveel passie en zelfvertrouwen uitstraalt als je spreekt voor een groep als tijdens één op één coaching. Jij kúnt een heel groot doelgroep bereiken omdat je open minded bent en dingen van verschillende perspectieven kunt zien.

Daarnaast durf je jezelf ook kwetsbaar op te stellen. Dit zorgt voor verbinding en laat ook zien dat we allemaal mens zijn. Waardoor ik als coachy goed kan levelen met jou en míjn ontwikkeling uiteindelijk centraal blíjft. Om deze redenen heb ik voor jou als coach gekozen.

Liliana

Ik heb het ware genoegen om als Virtual Assistant samen te werken met Daisy. Als VA zit ik nog in de onderzoekende fase in wat ik leuk vind en wat mijn expertise is/zal zijn. Ik vind het best lastig om voor mezelf te benoemen en te ontdekken. Nadat ik samen met Daisy een vergevings visualisatie had gedaan zei ze; ’Carola jouw kracht ligt echt in het stroomlijnen van externe blokkades (systemen die bij een ondernemer niet op orde zijn en ruis geven) en het stroomlijnen van interne blokkades (wat staat er bij jou in de weg bij bijv het ondernemerschap, structuur aanbrengen etc.)’. Bam! Die kwam binnen en voelde zo kloppend. Daisy kan heel snel en helder zien waar je kracht en expertise ligt.
Daarna vroeg ik of ze mee kon denken mbt een gratis weggever. Instantly ‘download’ ze een 6 stappenplan voor een e-boek. Pats! Instant Magic! Ik dacht wow! Ik hoef nu alleen nog maar invulling te geven aan de individuele stappen.
I love this woman! Op een liefdevolle manier doorziet ze jouw super powers en laat ze jou inzien wat je hier op aarde mag doen.
Carola van der Jagt | Virtual Assistant & Vergevingsexpert

Daisy ik wil je nogmaals bedanken. Jouw coaching heeft me echt positief veranderd!! Sinds na jouw coaching lessen is mijn relatie ook super verbeterd wat heeft gemaakt dat we meer naar elkaar zijn toegegroeid. Ik durf mijzelf meer open te stellen en liefde te ontvangen. Thanks xxx
Alycia

IVM een zakelijke zomervakantie is Daisy da Veiga Coaching & Consultancy t/m 15 augustus 2020 alleen voor zeer noodzakelijke kwesties bereikbaar. Daarna staan we u weer graag te woord.