Leven volgens jouw Waarheid! Dat is toch waarachtig mooi.

 

We komen hier op aarde als pure, liefde- en vreugdevolle wezens. Ik weet er alles van als moeder van een 1-jarige 🙂 Isaiah (mijn zoontje) straalt, in alles wat hij doet! Zelfs als hij slaapt 🙂

Toch merk ik dat er veel volwassenen zijn, waaronder ik, die dit kwijtraken. Dat kind in ons dat standaard vanuit plezier, verbinding en overvloed leeft. Op de een of de andere manier, heb ik een associatie bij volwassenzijn met Serieus en zakelijk. Maar eigenlijk is dat soms best saai. Maar hoe vinden we dan de weg terug, naar dat deel van ons dat vanuit overvloed leeft?

 

Tijdens mijn lezing op 29 augustus zal ik het uitgebreid hebben over de 6 stappen waarmee we onze realiteit creëren. De basis is Geloven, want daaruit komen onze keuzes voort.

 

Mijn persoonlijke ervaring en wat ik in de afgelopen 10 jaar op het werkveld heb gezien, is dat we in allerlei leugens geloven. En uit deze leugens komen onze keuzes voort, en daardoor creëren we een realiteit die niet matcht met onze WARE zelf.

 

Ook omdat we niet altijd weten, wie onze ware zelf is. Dat is tenminste mijn ontdekking geweest. Gelukkig kom ik ook heel veel mensen tegen, die dit kind wel nog vaak bij zich hebben en hun leven helemaal hebben ingericht zoals zij dat werkelijk willen. Zij zijn authentiek en dat inspireert.

 

Dat is het pad dat ik nu aan het wandelen ben, om steeds bewuster en authentiekere keuzes te maken. Dat begint bij het ontdekken van wie ik dan ben en wat ik geloof.

 

De leugens die ik heb ontdekt zijn: “ik ben niet slim genoeg. Ik ben niet sterk genoeg. Het wordt me niet gegund. Het is niet mogelijk.” Iedere keuze die ik hieruit heb gemaakt, heeft me geleid naar het inzicht dat ik meer in mezelf mag geloven. Ik ben slimmer, sterker dan dat ik denk. Ik ben ook ontzettend dankbaar voor de mensen die mij veel hebben gegund en nog steeds gunnen, waardoor mijn dromen van mogelijkheid naar realiteit groeien.

 

Welke leugens geloof jij? Welke keuzes komen daaruit voort? Soms zien we niet dat wij onze realiteit vormgeven vanuit een diepe overtuiging die niet eens waar is.  Maar hoe kom je erachter of dit voor jou het geval is? Ervaar jij ontevredenheid, stress, weerstand, innerlijke onrust of struggles, dan is dat waarschijnlijk jouw teken dat er een andere waarheid op je wacht.

 

Wil je meer inspiratie en kennis hierover, dan nodig ik je van harte uit om naar de inspiratielezing te komen en lekker veilig voor jezelf antwoorden te vinden die jou verder helpen op jouw WARE pad. (Klik hier voor tickets: €10,- voor megaveel inspiratie)

 

Heel veel liefs en Haal eruit wat erin zit!

Daisy da Veiga