Vrij om te zijn. Vrij om te kiezen. Vrij om aandacht te geven. Lief te hebben. Te creëren. Te omarmen. Los te laten.

Vrijheid, geen beperkingen of belemmeringen. Totaal 100% ruimte om richting te geven aan ons leven.

Ons brein is het hier misschien niet mee eens. Die denkt: ja maar… en komt met honderden redenen waarom we niet vrij zijn.

En dat is in feite het  enige dat ons van vrijheid weerhoudt: onze eigen gedachten.

Ik besefte tijdens het wachten bij de copyshop ineens dat ik helemaal vrij ben om in te vullen hoe ik dat moment ervaar. Ik ging lezen en toen ging ik voor me uit staren en ik besefte ineens dat ik me goed voelde.

Ik heb ook weleens momenten dat ik ergens sta, met een gevoel van druk en onrust. Ik merk dat ik dat best vervelend vind en dat is fijn want dat betekent dat ik op zoek ga naar antwoorden.

Die vond ik ineens tijdens het wachten. Elk moment hebben we keuzevrijheid. Ook als we het gevoel hebben iets te doen wat we niet willen, is er een reden waarom we het toch belangrijk vinden het te doen.

Oooh wat een vrijheid geven deze gedachten. Ik doe alles omdat ik het wil doen. Ik nodig je uit om de komende dagen samen met mij te reflecteren over de dingen die jij doet. Wil jij ze doen? Wat wel en wat niet? Welke andere keuze zouden we dan willen maken en wat hebben we hiervoor nodig?

Haal eruit wat erin zit en voel je vrij.

Liefs,

Daisy