Verhaal van Jezmine: Ontdek voor jezelf,
waar je de kracht vandaan haalt in moeilijke tijden.

Wat is positief leven? Mijn ervaring hiermee ga ik jullie vertellen!!!

Het was tijdens de examenweek, toen heb ik mijn groottante verloren aan een erge ziekte dat ze had. Ik moest door, want anders had ik het niet kunnen redden. Wat ik toen heb gedaan, was bidden. Ik bad iedere dag voor mij en mijn familie om heen. En ja, het hielp want ik kon me focussen op mijn examen.

Ik ben heel dankbaar dat God naar mij had geluisterd want ik had het moeilijk dat ik ineens een dierbare verloor. Door alles wat ik meemaakte was het toch gelukt om mijn examens te maken.

En dan om te horen dat ik geslaagd ben, dat was super!!!! Het was een dag om nooit meer te vergeten.

Daarom zeg ik ook altijd: “Al zit iets je dwars blijf door pushen en geloven want ik weet zeker dat het jou ook gaat lukken.”