E-book: 5 Alignment Strategieën Om Klanten Verliefd Op Je Te Laten Worden

Naar welk adres wil je dat ik het e-boek stuur?

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende Spreker, Schrijver, Coach

 Daisy laat je echt inzien hoe belangrijk jijzelf bent in alles wat je doet. Als moeder, ondernemer, vrouw of vriendin. En dat je jezelf dus ook zonder schaamte of schuld op nr 1 mag zetten. Dit geeft meteen helderheid. Zeker als je even “vastloopt”.

Arlette Dijkstra - Pincreative.nl

Pinterest en Content Expert en Strategist

Als priesteres, business coach en auteur inspireer ik vrouwen op het gebied van persoonlijk, zakelijk en spiritueel leiderschap. Zodat deze vrouwelijke Inspirators stralend en succesvol betekenis + podium geven aan hun Missie.

Zelf ben ik sinds 2008 onderneemster met een studieachtergrond in Internationale Communicatie Management. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in GespreksTherapie, LifeCoach, NLP, THE WORK Zelfonderzoek, Intuïtieve Ontwikkeling en Spiritueel Vrouwelijk Leiderschap.

Daarnaast vervul ik 30 jaar een publieke rol, door mijn podium en media ervaring in binnen-en buitenland. (Radio, TV, TedTalk, Tijdschrift, Krant, Podcasts en Spreek – en dansoptredens).   (Yes, ik was er vroeg bij – op mijn 7e stond ik al op het podium.)

Toen ik in 2016 moeder werd ontdekte ik dat ik veel gevoeliger ben dan ik ooit had gedacht. Dit negeren leidde tot overspannenheid en depressie. Ik had behoefte aan rust en intieme, oprechte verbindingen met mezelf en de mensen om me heen. Ik had niet geleerd dat spiritualiteit ook bij ondernemerschap hoorde. 

Door dit te leren, heb ik een aantal elementen ontdekt waardoor je je werkleven in harmonie brengt met je spirituele identiteit. Daar gaan mijn teachings over. Laten we samen van Positieve Betekenis Zijn, zodat meer vrouwelijke leiders vanuit deze Goddelijkheid hun leven gaan vormgeven. Dat je hier bent is geen toeval. Veel leesplezier! Wel eerst downloaden 🙂

Naar welk adres wil je dat ik het e-boek stuur?

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.