Spreekprogramma

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1585″ add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]

  1-op-1 Professionele Spreektraining
om Stralend en Vrij van Angst te spreken 

 

Herken je dit? Je wilt dolgraag jouw kennis of visie delen, maar je hebt geen idee hoe dit voor elkaar te krijgen. Alleen al het idee om zichtbaar te zijn en hierover te spreken in het openbaar, schrikt jou enorm af. Terwijl je wéét dat wat jij te geven hebt levens verandert. Je weet dat jouw klanten fantastische resultaten boeken dankzij jou. Ze voelen zich beter, fitter, succesvoller of mooier.

Maar dat vervelende stemmetje in je hoofd gaat maar niet weg. Het vertelt je steeds weer dat je toch niet goed genoeg bent om dit publiekelijk te delen en dat je zeker zult falen.  Dat mensen het al gehoord hebben of dat het niet interessant voor ze is wat jij te zeggen hebt. Time to say goodbye tegen dat stemmetje!

 

Stralend en vrij van angst spreken
Ik ben Daisy da Veiga en ik ben hier om je te verlichten en je te helpen jouw boodschap te delen. Zodat jij, als je spreekt, kunt stralen zoals je bedoeld bent om te stralen.

Ik ben ruim 10 jaar ondernemer en sta al 25 jaar op het podium. Ik dien jou vanuit mijn kennis en ervaring als spreker, trainer, coach én mens. Ik vlog, heb een tv- en radioprogramma gepresenteerd, ben door verschillende media geïnterviewd, spreek al jaren voor grotere groepen, heb een TED-talk gegeven. En ik heb dit zelfs ook in andere talen gedaan!

Ik wéét wat het is om angstig te zijn om je echte boodschap te delen. Of dit nou op het podium, voor de camera of met potentiële klanten is. Ik weet hoe het voelt als je het liefst wilt wegduiken omdat je bang bent dat je afgaat of spontaan verdwijnt voor de camera. Het lijkt alsof de angst jou overneemt. Ik weet  hoe je die angst kunt aanpakken en kunt ombuigen naar kracht. De kracht om jouw stem te laten horen is jouw meest waardevolle kracht!

 

Je angst overwinnen
Wat zou het voor jou betekenen als je jezelf helemaal zichtbaar maakt als ondernemer, zonder de angst om te falen? Stel je eens voor wat er gebeurt als je deze angst overwint – en dat ga je doen. Dan kun je duizenden mensen bieden wat alleen jij ze kunt geven. Wat zou dit met je business doen, als jouw verhaal, visie en boodschap zichtbaar is bij de mensen die jij graag wilt dienen?

Stop met jouw talent te verstoppen en Start met jouw Krachtige Kennis te delen.

Ben jij hier klaar voor? Dan is dit Spreekprogramma voor jou!

 

Alles wat jij nodig hebt om te kunnen stralen
Facebook Live en Insta Stories, je ontkomt er niet aan. Misschien doe jij enorm je best om mensen te binden aan jou en jouw verhaal. heb je een ongelooflijk goed product, maar je krijgt het niet overgebracht. Ik herken de frustratie! Ik help je om vanuit jouw authenticiteit toch professioneel te kunnen spreken. Want echt zijn, dat raakt en dat is wat de wereld nodig heeft! Geen salespraat, maar oprecht vertellen wat je wilt betekenen en bijdragen. 


Aan het einde van dit traject heb je het volgende bereikt:

 • Je hebt jouw eigen content opgenomen
  Denk aan online video zoals een vlog, training of tutorial. Het is geen idee of droom meer, maar echt gecreëerd!
 • Je hebt een Killer-zelfvertrouwen
  Om zonder angst jezelf te laten zien en overal te spreken over jou, jouw bedrijf en jouw Krachtige Kennis. Of dit nou op het podium, voor de camera, via Facebook-live of op straat is.
 • Je hebt jouw eigenContent Creatie Methode
  Zodat jij altijd jouw nieuwste ideeën makkelijk kunt delen in lijn met jouw missie en strategie.
 • Je weet de juiste flow te vinden die je nodig hebt om te goed te kunnen spreken, zonder dat je naar woorden hoeft te zoeken
 • Je hebt de stappen die nodig zijn om jouw Spreekvisie te realiseren en ontspannen zichtbaar te zijn.
 • Je hebt het lef om te verbinden met jouw publiekIpv de wens weg te rennen van jouw publiek.
 • Je hebt de handvatten om jouw publiek te ‘lezen’. Je weet tegen wie je het hebt.
 • Je hebt de handvatten die nodig zijn om authentiek te spreken. Gewoon jezelf zijn.

 

Het Speak Your Power-Programma is opgebouwd in 4 x 1-op-1 trainingen à 3 uur. Na het volgen hiervan heb je jouw boodschap vormgegeven zoals jij wilt.

Deze 4 trainingen zijn gericht op:

 1. Mindset
  Overwin jouw spreekangst en Omarm de Veelzeggende Expert in jou! Mindset op het gebied van spreken en geld verdienen.
 2. Content Creatie
  Tune in op wat je wilt zeggen en vind de juiste woorden hiervoor. We ontdekken wat jouw verhaal en jouw persoonlijke drive zijn.
  Videotraining: Opnemen met camera en Finetunen. Feedback op Houding. Ogen. Gebruik stem. Handen. Kleur Kleding. Energie. We schrijven jouw scripts uit.
 3. Spreken 
  Opnemen met warme begeleiding voor de beste spreekresultaten! Een opname dag waarin je jezelf mag zijn en op een ontspannen manier mag ontdekken wat je nodig hebt om zo authentiek mogelijk voor de camera te spreken.
 4. Strategie Sessie
  Bepaal welke communicatiemiddelen bij jou, jouw missie en strategie passen. Inclusief een zeer praktische planning hoe jouw online presence vorm te geven met spreken voor de camera.

Daarnaast krijg je:

 • Continu Support 
  Het is een proces waar je niet alleen voor staat! I Got your Back! Ik weet dat het spannend en soms doodeng is…
 • Een speciaal voor jou op maat gemaakt Speak Your Power E-book twv €395,-
  Hierin vind je de trainingen helemaal uitgeschreven terug. Inclusief de tips over mindset, content creëren, spreken en zelfacceptatie. En heel waardevol: jouw eigen ‘Why’, jouw kernboodschap, de thema’s waarover jij kunt spreken én een uitgewerkte content strategie.

 

Investeren in jouw spreekdroom

Investeren in jezelf en in jouw spreekdroom is natuurlijk onbetaalbaar. Maar… de totale investering in jouw spreekdroom bedraagt in de maand april € 2.250,-.
Voor de snelle beslissers die in 1 termijn betalen, geldt een MEGAkorting van maar liefst € 250,-!!! Kies hieronder welke termijn op dit moment het beste bij je past! En weet… Als je spreekt, gaan er meer €€-deuren voor je open! 

 

Wanneer moet je dit NIET doen?

 • Als je denkt dat ik voor je ga praten.
 • Als je alleen maar informatie wilt. Dit is een DOE programma! We gaan het echt neerzetten!
 • Als je nog helemaal geen ervaring in jouw vakgebied hebt. Je gaat juist vanuit jouw Kennis en Ervaring spreken. (Tenzij je over jouw leven wilt vloggen, dan heb je levenservaring.)
 • Als je groei wilt mijden.

 

Omdat het een mega toffe en moedige stap is om hieraan deel te nemen, krijgen de eerste 3 deelnemers bij aanmelding maar liefst TWEE BONUSSEN cadeau:

PowerBonus 1: EMPOWER Yourself – Online Programma ter waarde van € 129,-. In dit programma geef ik je 10 stappen waarmee je meer kracht krijgt en waarmee je je zelfvertrouwen vergroot.

PowerBonus 2: A Decade Of Growth – Daisy’s nieuwe Boek dat in Juni 2018 uitkomt. In dit boek deel ik de 1o meest waardevolle lessen die ik in 10 jaar ondernemerschap heb geleerd op het gebied van Authentiek Leiderschap twv €79

ONLINEVIDEOPOWERBonus: Maak van jouw verhaal een videostrategie – ter waarde van € 299,-. Leer van een Video Marketing Expert hoe je fantastische en authentieke video’s maakt. Je leert Storytelling – Bouwen aan een sterk merk met videomarketing.
Inclusief:

– Camera, opstelling, licht en geluid

– Editen – Met simpele apps, snel monteren

– Samenvatting, Opdracht en afsluiting

 

MELD JE HIERONDER DUS SNEL AAN EN PROFITEER NOG VAN DE BONUSSEN!

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Ja! I’m in! Ik betaal in 1x en geniet van de Powerbonussen en de Megakorting!” style=”3d” color=”violet” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D35305||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Ja! I’m in! Ik betaal in 4x en geniet van de POWERbonussen en mijn succes!” style=”3d” color=”violet” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D35308||target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]