Ben je toe aan rust?

Wil jij liever zijn voor jezelf en meer tijd voor jezelf maken, maar weet je niet waar te beginnen? Je voelt onrust waardoor je continu Miss Opgejaagd bent. Je weet niet zo goed waar het vandaan komt. Je wilt echt vaker voor de rust kiezen, maar hoe dan, met een druk agenda en hoofd?

Hoe zou het voor je zijn als je eens even 3 dagen de tijd had voor jezelf, zodat je even je “sterk zijn en altijd maar doorgaan” modus uit kunt zetten? Om lekker op te laden, voor je te laten zorgen en waar je ontspannen wakker wordt met rust en positieve energie, door de zingende vogels en groene omgeving. Klinkt dit als muziek in de oren? 

Dan is de Instant Magic Retreat precies voor jou! Hier ontdek je hoe je voor een heerlijke balans zorgt in je dagelijkse leven. Je leert leefregels toe te passen die jou juist rust en energie geven, in plaats van kosten. Een weekend voor jezelf midden in de natuur, waarbij je gedragen word door andere vrouwen die dezelfde reis doormaken, jouw spiegel zijn en je begeleid wordt door een zeer ervaren coach.

Wat gaan we doen? 

 Je  de rol Tijdens deze 3-daagse retreat op 25, 26 en 27 juni 2021 gaan we:

 

 • Luisteren naar jouw innerlijke stem, zodat je weer verbindt met je eigen essentie.
 • Op zoek naar jouw diepste verlangens, zodat je jezelf op de eerste plek weet te zetten en een voorbeeld bent voor je omgeving.
 • Onderzoeken wat het leven jou wil vertellen, zodat je geen stress en gevecht meer ervaart op dagelijkse basis, omdat je leert met het leven mee te bewegen.
 • Voorgoed afrekenen met de saboterende stemmetjes die zeggen dat je “nog eerst dit of dat moet” voordat je rust verdient.

  Na dit weekend ben je weer helemaal de Queen op jouw troon en geef je ZELF richting aan jouw leven, zodat je vanaf nu geen tijdnood of schuldgevoel meer ervaart als jij keuzes maakt die gezond zijn voor jou. Je leert de basis om Ontspannen Succesvol te worden.

 

Instant Magic Retreat Programma
Willen
(dag 1 – vrijdag 25 juni)

 

Tussen 19:00  en 19:30 uur wordt je ontvangen op een mooie locatie, midden in de natuur. We starten met een Magic Soul Check In en een circle of trust bij de vuurkorf en gaan aan de slag met je diepste verlangens en dromen. Meteen de Magie voelbaar maken! Zodat je voelt “dit is waarom ik hier moest zijn.”

 

Geloven (dag 2 – zaterdag 26 juni)

 

Om 08:30 uur starten we met een uitgebreid ontbijt in het restaurant. Vervolgens gaan we heerlijk verbinden met het thema Geloven; Wat van jij over jezelf, of over het leven gelooft matcht wel of niet met jouw verlangens? Welk rol speelt (zelf)geloof bij het creëren van jouw gewenste leven? Je leert alles over “stille overtuigingen ombuigen voor het manifesteren van je gedroomde leven.” Vandaag voel je “en daarom lukte het steeds niet. Nu weet ik het eindelijk.”

 

Een meditatie, reflectiewandeling en dans work-out maken ook onderdeel uit van deze dag. Uiteraard is er ook vrije tijd voor jezelf. Tussendoor staat er een heerlijke lunchbuffet klaar met streekproducten en aan het begin van de avond een 2-gangen diner.

 

Doen (dag 3 – zondag 27 juni)

 

Ook vandaag starten we met een uitgebreid ontbijt en staat het thema Doen centraal. Nu dat je dit weekend los hebt gelaten wat niet langer voor je werkt, maak je een simpele, leuke, maar zeer krachtige plan voor jouw nieuwe leefregels en doelen.  

 

We sluiten de middag af met een heerlijke en relaxte High Vibe Tea 🙂  

 

Gun jezelf een break

Retraite betekent letterlijk jezelf even terugtrekken. In deze tijd waarin we aan veel verandering onderhevig zijn, is het fijn om even af te sluiten van de buitenwereld. Zonder al die prikkels van buitenaf, vind je hier weer diepe rust in jezelf. In deze magie doe je vernieuwde energie op, waardoor je juist deze tijd kunt gebruiken als keerpunt in je leven.

 

Ontspannen omgeving

We verblijven bij EIGENTIJDSERF. Deze locatie ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Een omgeving die ondersteunt en de kracht en wijsheid van de natuur laat zien in de diverse heidegebieden, beekdalen en bossen die je er vindt. In verband met de huidige maatregelen vanuit de overheid is het houden van de 1,5 meter verplicht bij EIGENTIJDSERF. Ook moet je een mondkapje op als je in beweging bent.

Praktische Informatie

 voorDe Instant Magic Retreat
De prijs voor de Instant Magic Retreat is €1297 (incl btw)
Ook in 3 termijnen te voldoen, want geld mag geen reden zijn om je geluk en innerlijke rust uit te stellen.

Wat krijg je hiervoor:

 • 3 daagse begeleiding en persoonlijke aandacht door een zeer ervaren coach in een groep van maximaal 8 vrouwen. twv 1997 
 • Verblijf en overnachting van vrijdag 19:00 uur tot en met zondag 16:00 uur twv 597 
  Let op; we houden zoveel rekening met een éénpersoonskamer, maar i.v.m. beschikbaarheid kan het zijn dat sommige deelnemers samen een kamer delen.
 • Heerlijke Vegetarische maaltijden: 2 x ontbijt, 2 x lunch en 1x diner. Koffie/thee en (fruit)water en koekjes inbegrepen.  twv 247
 • Persoonlijk werk- en schrijfboek twv97
 • Een helder actieplan om opgedane inzichten op een simpele manier echt in de praktijk te brengen twv 127 
 • Een Instant Magic goodiebag twv 97

BONUS -> krijg je cadeau bij de Instant Magic Retreat

 • De Online Instant Magic Training waar je de Instant Magic stappen altijd weer kunt raadplegen voor ieder nieuw doel- twv €97
 • Na 8 weken heb je een 1-op-1 Telefonische Instant Magic Session van 60  minuten voor eventuele vragen of uitdagingen die je dan nog hebt – t.w.v. €497
 • Een Human Design Training van 1,5 uur door Human Design Expert Margrit Spronk, waarin je leert hoe jouw persoonlijke geboorte blauwdruk makkelijk manifesteert. twv €297

  Anderen over Instant Magic & Ontspannen Succesvol

  Wat zeggen anderen over het werk van Daisy da Veiga, jouw coach tijdens de retraite?

  ‘In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

  www.dolly.nl

  Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende spreker, droomdoelencoach, ondernemer en auteur

  ‘Durven zoeken naar een ander manier van leven, is moedig. De 10 stappen uit Daisy’s boek zijn de stappen van haar zoektocht uit het lijden. Dat lijden gaat over stress, overspannenheid en een gevoel van ontevredenheid. Met dit boek krijg je handvatten en inzichten aangereikt die jou de weg wijzen naar een betekenisvol leven vanuit ontspanning. Vanuit het hart. Het gevoel van rust en voldoening is het grootst wanneer je leeft vanuit het hart.’

  www.thepoweroftheheart.com

  Baptist de Pape - Maker en schrijver van de film en het boek ‘The Power of The Heart’

  ‘Jezelf toestemming geven om succesvol te worden kan alleen als je naar binnen keert. Naar je kern. Het boek van Daisy is echt een aanrader voor jou als jij vanuit die ware kern het leven wil leiden dat jij écht wil leiden zonder te moeten, zonder jezelf nog langer te verstoppen, door te zijn wie jij wil zijn met liefde voor anderen maar ook heel veel liefde voor jezelf.’

  www.shareteamsupport.nl & www.shareofficesupport.nl

  Angélique Piternella - Strategisch adviseur, gecertificeerd trainer, coach & moeder.

  ‘Een leven vol vrijheid en bijdragen aan het geluk van anderen is mogelijk. Veel ondernemers ervaren stress tijdens het ondernemen en denken dat hard werken de oplossing is om succesvol te worden. In dit boek laat Daisy zien dat dit ook anders kan. Wanneer je de stappen van Daisy uit het boek ” Ontspannen succesvol” toepast, ervaar je meer voldoening en leef je simpelweg een gelukkiger leven.’

  www.artjannastories.com

  Artjanna Harkhoe - Business Coach en Zichtbaarheid Expert

  Daisy laat je echt inzien hoe belangrijk jijzelf bent in alles wat je doet. Als moeder, ondernemer, vrouw of vriendin. En dat je jezelf dus ook zonder schaamte of schuld op nr 1 mag zetten.

   
  Arlette Dijkstra - Pincreative

  Daisy is de rust zelve en luistert, observeert voordat ze haar ideeën en ingevingen doorgeeft. Dit heeft een kalmerend effect op mij en geeft vertrouwen. Je krijgt informatie mee die je aan het denken zet over jezelf en eventuele vervolgstappen. Daisy denkt mee over concepten, vult aan en geeft nieuwe concepten door.

  www.bellitacarol.com

  Bellita Carol – Singer & PurposeCoach