Welkom bij De Leadership Celebration Club

 

Word nu gratis lid en kom wekelijks je Zelf vieren in een community van gelijkgestemde vrouwen. Iedere vrijdagochtend vieren wij onze succes en groei van de week, met oog op onze ambities en doelen.

 

Klik hier om je aan te melden

Daisy da Veiga bekend van:

Daisy's Morabeza Vrouwencirkel

Alles is energie, hoe meer verbonden jij bent met de liefde in jezelf, hoe meer Goddelijke leiding je ervaart. Ik noem deze synchroniciteiten INSTANT MAGIC. Door te groeien in deze verbinding, groeit je vertrouwen en ervaar je meer gemak in je dagelijks leven.

Ware heling, groei en kracht ervaar je in verbinding met de ander. Een groot verlies in de maatschappij van vandaag is de individualisering die we normaliseren. We hebben elkaar nodig om onszelf te sterken.

Wil je groeien in jouw innerlijke rust en leiderschap nemen over jouw leven? In verbinding en veiligheid met andere krachtige vrouwen?

Dit is de plek om die liefdevolle verbinding in jezelf te versterken. Van daaruit kun je krachtiger de verbinding aangaan met een ander. Dit is de basis om een betekenisvol leven te creëeren.

1 x per maand in Rotterdam

   1:1 Magisch Leiderschap Mentor Traject
 

Stel je voor, je wordt wakker en je voelt je WOW. Je kijkt in de spiegel, met je ongekamde haren, je slaapogen en toch voel je een WOW in je hart, als je naar jezelf kijkt.

Dit is binnen handbereik en het zal je hele leven compleet naar een hoger plan tillen. Hoe kom je dan opdagen op je werk? Hoe kom je opdagen in je relaties, naar je partner, kinderen en familieleden? Hoe voel je je dan over jezelf en je dag?

Met dit 1 op 1 traject ga je jouw diepste verlangens realiseren en tevoorschijn komen als je meest WOW zelf. Ontwaak de WOW vrouw in jezelf en maak de keuzes die  jij écht wilt maken.

De vrouwen die je voor zijn gegaan, hebben "DAT" gevonden waardoor de warmte in hun hart en het gevoel van zelfvertrouwen weer stevig is. 

Het is tijd om vanuit jouw Unieke Wow betekenis te geven aan je leven. Onder liefdevolle begeleiding van Daisy da Veiga, auteur en leiderschapscoach die al 15 jaar mensen begeleid om zichzelf werkelijk te zien en vertrouwen. Boek hier een call in als je er klaar voor bent om in die WOW te stappen.

“Nooit Gedacht”

"😀😀 nooit gedacht dat ik nog eens podcasts zou gaan opnemen.
Bedankt dat je mij uit mijn comfortzone haalt.
Het voelt goed."

Fernanda dos Reis

“Ik kom 10 stappen vooruit”

"Daisy helpt mij inzien wat er binnenin mij zit en helpt mij die boodschappen te vertalen. Een sessie met Daisy zorgt er voor dat ik weer tien stappen vooruit kom. "

Melany Evora

"Ik heb mezelf weer teruggevonden"

Bij jou heb ik mezelf meer teruggevonden en omarmd. Ik heb meer zelfliefde en ben vaak ‘warm’ en ‘zacht’ ipv ‘koud’ en ‘hard’ naar mezelf. Je hebt me verder meegenomen in mijn spirituele reis, ook voor mijn onderneming. Jij bent tot nu toe echt mijn spirituele cheerleader geweest. Verbazingwekkend hoeveel synchroniciteit er is als je erop gaat letten. Je hebt me aangemoedigd mezelf te zijn en te ontspannen. Je leerde me minder met mijn hoofd te doen en meer met mijn hart. Hoe ik mijn persoonlijkheid terug kan laten komen in alles.

Anoniem

"Ik heb ruimte gemaakt"

"Woorden schieten tekort wat een groei ik heb gemaakt doordat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en ruimte heb gemaakt er te mogen zijn....door hieraan mee te doen... die instant magic te ervaren. Invest in yourself it pays the best interest😊💗💯👌"

Astrid Aliredjo

Als leiderschapscoach en auteur inspireer ik vrouwen op het gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele leiderschap. Zodat zij stralend en succesvol hun missie ontdekken en vormgeven.

Zelf ben ik sinds 2008 onderneemster met een studieachtergrond in Internationale Communicatie Management. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in GespreksTherapie, LifeCoach, NLP, THE WORK Zelfonderzoek en Vrouwelijk Leiderschap.

Daarnaast vervul ik 30 jaar een publieke rol, door mijn podium en media ervaring in binnen-en buitenland. (Radio, TV, TedTalk, Tijdschrift, Krant, Podcasts en Spreek - en dansoptredens).    

Toen ik in 2016 moeder werd ontdekte ik dat ik veel gevoeliger ben dan ik ooit had gedacht. Dit negeren leidde tot overspannenheid en depressie. Ik had behoefte aan rust en intieme, oprechte verbindingen met mezelf en de mensen om me heen. Ik had niet geleerd dat spiritualiteit ook bij ondernemerschap hoorde. 

Door dit te leren, heb ik een aantal elementen ontdekt waardoor je je werkleven in harmonie brengt met je authentieke identiteit. Ik geef mijn levenslessen graag door, zodat het ook jou verder helpt.

 

 

Bekijk hier meer producten

Er zijn verschillende tools, producten en programma's die jou verder helpen met je spirit op nummer 1 zetten en je missie vorm te geven.

Meer zien, horen of mij op social media volgen