Daisy da Veiga bekend van:

Als leiderschapscoach en auteur inspireer ik vrouwen op het gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele leiderschap. Zodat zij stralend en succesvol hun missie ontdekken en vormgeven.

Zelf ben ik sinds 2008 onderneemster met een studieachtergrond in Internationale Communicatie Management. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in GespreksTherapie, LifeCoach, NLP, THE WORK Zelfonderzoek en Vrouwelijk Leiderschap.

Daarnaast vervul ik 30 jaar een publieke rol, door mijn podium en media ervaring in binnen-en buitenland. (Radio, TV, TedTalk, Tijdschrift, Krant, Podcasts en Spreek - en dansoptredens).    

Toen ik in 2016 moeder werd ontdekte ik dat ik veel gevoeliger ben dan ik ooit had gedacht. Dit negeren leidde tot overspannenheid en depressie. Ik had behoefte aan rust en intieme, oprechte verbindingen met mezelf en de mensen om me heen. Ik had niet geleerd dat spiritualiteit ook bij ondernemerschap hoorde. 

Door dit te leren, heb ik een aantal elementen ontdekt waardoor je je werkleven in harmonie brengt met je authentieke identiteit. Ik geef mijn levenslessen graag door, zodat het ook jou verder helpt.

 

 

“Nooit Gedacht”

"😀😀 nooit gedacht dat ik nog eens podcasts zou gaan opnemen.
Bedankt dat je mij uit mijn comfortzone haalt.
Het voelt goed."

Fernanda dos Reis

“Ik kom 10 stappen vooruit”

"Daisy helpt mij inzien wat er binnenin mij zit en helpt mij die boodschappen te vertalen. Een sessie met Daisy zorgt er voor dat ik weer tien stappen vooruit kom. "

Melany Evora

"Ik heb mezelf weer teruggevonden"

Bij jou heb ik mezelf meer teruggevonden en omarmd. Ik heb meer zelfliefde en ben vaak ‘warm’ en ‘zacht’ ipv ‘koud’ en ‘hard’ naar mezelf. Je hebt me verder meegenomen in mijn spirituele reis, ook voor mijn onderneming. Jij bent tot nu toe echt mijn spirituele cheerleader geweest. Verbazingwekkend hoeveel synchroniciteit er is als je erop gaat letten. Je hebt me aangemoedigd mezelf te zijn en te ontspannen. Je leerde me minder met mijn hoofd te doen en meer met mijn hart. Hoe ik mijn persoonlijkheid terug kan laten komen in alles.

Anoniem

"Ik heb ruimte gemaakt"

"Woorden schieten tekort wat een groei ik heb gemaakt doordat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en ruimte heb gemaakt er te mogen zijn....door hieraan mee te doen... die instant magic te ervaren. Invest in yourself it pays the best interest😊💗💯👌"

Astrid Aliredjo

Meer zien, horen of mij op social media volgen