IMPACT QUEEN MASTERMIND

Een Business Mastermind Voor Ambitieuze Vrouwen Die Vanuit Ontspanning en Plezier Succesvol Impact Willen Maken.

 Yes Queen,

PAK JOUW PODIUM

EN VEROVER Jouw ideale klant OP EEN ONTSPANNEN en leuke MANIER MET JOUW KENNIS EN BOODSCHAP!

IMPACT QUEEN MASTERMIND  

 Je wordt 12 maanden lid van deze Mastermind waarin je begeleid wordt om de business vrouw en de teacher in jezelf te ontwikkelen. Samen met een exclusieve groep ambitieuze vrouwen ga je werken aan de groei van jezelf, jouw business en jouw unieke impact. Naast het masterminden en mentor Q&A momenten krijg je ook trainingen en masterclasses en toegang tot een waardevol nieuw netwerk. 

It is time to speak your power and impact the world

Het is tijd om de Impact Queen In jezelf te ontdekken. Zij onderneemt als een VROUWELIJKE Leider. Niet door keihard te knokken, of je te bewijzen, no way lieve vrouw! Hoe zou het voor je zijn als jij kon intunen met jouw intuïtie en jouw vrouwelijke en liefdevolle energie. Dat is een andere manier van ondernemen, you will love it!

Tijdens IMPACT QUEEN MASTERMIND leer je de stappen om jezelf neer te zetten als die krachtige en inspirerende leider die je werkelijk bent. Samen met een bijzondere groep gedreven en ambitieuze vrouwen die ook klaar zijn TO CUT THE CRAP AND SHOW UP! ga je die fantastische Impact business vanuit flow EN fun vormgeven.

 

Leer Ondernemen Als een Queen

Zet Die Business Vanuit Jouw Passie Neer dat goed voelt voor jou én impact maakt op de ander.

 

Vraag jij je weleens af “Wat doe ik  nou eigenlijk? Waar ben ik nou écht goed in, en waarmee kan ik het verschil maken?” Dan ben je hier op het juiste adres.

Jouw partner of dierbaren lijken je vaak niet te begrijpen en dat voelt soms best eenzaam. Je voelt van binnen dat je enorm van waarde kunt zijn voor de wereld, en toch komt het er niet helemaal uit. Je hebt misschien wel al een business, maar je hebt niet de impact, de voldoening en de omzet waar je naar verlangt. En soms denk je: Klopt het gevoel dat ik heb wel? Je weet niet zo goed wat je nodig hebt, om nu écht die doorbraak te ervaren.

Je scrolt op social media, volgt verschillende webinars van allerlei Coaches maar zonder resultaat. Misschien heb je zelfs al geïnvesteerd in verschillende (online) businessprogramma’s. Of volgde je een nieuwe opleiding omdat je dacht dat meer kennis ook meer zelfvertrouwen en succes zou geven. Maar, helaas, ook dat leverde niet op wat je hoopte.

Vraag je je nu af “Zucht, waarom lukt het mij niet?” Ik ken dat gevoel! Ik heb ook voor bijna €80.000 van alles geleerd en gvolgd en toch miste ik steeds die rustige, gepassioneerde stroom in mijn business. Je weet wel, dat het in mezelf stroomt én dat ik een fijne klantenstroom heb.  Die magic waardoor alles flowt waar iedereen over spreekt, maar wat je niet kunt vinden? Het is er echt en het is dichterbij dan je denkt.

Echt waar lieve ambitieuze en gedreven vrouw, weet dat het niet aan jou ligt. Er zijn talloze strategieën en tools die allemaal succes beloven. Maar wat als ik jou vertel dat de ECHTE MAGIE bij jou van binnen zit? En wat als ik jou vertel dat ik 100% geloof in jouw unieke gave en dat jij jouw dromen waar kunt maken MAAR wel vanuit ontspanning, flow en met een grote dosis FUN! Yup, Ik meen het en ik leer het je graag!

De resultaten van het programma

*Je ontdekt je purpose en wat jouw unieke gave is voor de wereld
* Je zet je business neer vanuit ontspanning, vol vertrouwen en met FUN!
* Je hebt een heldere boodschap waarmee je anderen inspireert
*Je maakt de impact waarvoor jij geboren bent
* Je creëert inkomen met jouw grootste passie
* Je laat je leiden door jouw intuïtie en vertrouwt op jezelf, God en het universum
* Je bruist van de levensenergie en zet geïnspireerde acties richting jouw droomleven/business
* Je zet jouw business op met een strategie die HELEMAAL goed voelt en bij jou past
* Je pakt ontspannen jouw podium en laat jezelf zowel online als offline volledig zien
* Je accepteert je eigen kwetsbaarheid en juist DAT maakt jouw krachtig en aantrekkelijk voor je dierbaren en (potentiele) klanten

 

DE 5 STAPPEN UIT HET MASTERMIND PROGRAMMA

   JE BOUWT JOUW IMPACT BUSINESS AAN DE HAND VAN DE 5 STAPPEN UIT DE CLEAR BUSINESS MINDSET CANVAS:

FOCUS – VERHAAL – PLANNING 
EASY COMMUNICATION FLOW – CREATIEVOORWAARDEN

OP BASIS VAN DEZE STAPPEN GA JIJ JOUW EIGEN IMPACT QUEENDOM VORMGEVEN. JE GAAT ABSOLUTE HELDERHEID KRIJGEN OVER WIE JIJ ECHT BENT EN HOE JE JOUW UNIEKE KRACHT EN GAVE OMZET NAAR EEN INSPIREREND VERHAAL EN BUSINESSMODEL.

 Voordelen van de IMPACT QUEEN MASTERMIND  

Persoonlijke aandacht
2 Mastermind momenten per maand, waarbij Daisy echt afstemt op jou tijdens de livesessies op wat er echt nodig is. Deze momenten zorgen voor accountability, spiegelen, sparren, eindeloze inspiratie en onvergetelijke doorbraak momenten.

Community
Een warme groep ondernemende vrouwen waar je je veilig voelt en die jou supporten bij elke stap tijdens deze mooie reis. Een netwerk om ook voor praktische zaken op terug te vallen. Je weet wat ze zeggen: “IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A BUSINESS” This is the village you dreamed off.

Praktische tools
In de online leeromgeving krijg je oa toegang tot De 5 basis modules van de Clear Business Mindset Canvas voor een Impactvolle Queendom.
Daarnaast ontvang je business tools die jouw groei als vrouw en als ondernemer versnellen.

Expert know-how
Trainingsdagen EN Materclasses. Krijg exclusieve toegang tot Daisy’s beste kennis vanuit bijna 20 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit, ondernemerschap, communicatie, media en persoonlijk leiderschap voor vrouwen. Ook experts uit het netwerk van Daisy zullen masterclasses verzorgen, om jouw persoonlijke en zakelijke groei te ondersteunen.

Pak je Podium
Je krijgt ruimte om Jouw Impact Queen Story vorm te geven en te delen in De Daily Daisy Community en in de Daily Daisy Podcast. 

                                                                                   WAT ANDEREN ZEGGEN OVER WERKEN MET DAISY

 

 

Word jij de volgende Impact Queen? Plan hiernaast je call in met Daisy da Veiga en kijk samen of het klopt dat jij nu ECHT IMPACT gaat maken, met behulp van deze mastermind.