Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 3999

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 3999

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 3999

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 3999

Yes Queen Time To Change This World Together

VOLG DE GODDELIJKE LEIDING
PAK JOUW PODIUM
INSPIREER JOUW SOUL CLIENT MET JOUW UNIEKE GAVE ÉN BOODSCHAP
TERWIJL JE VOLUIT GENIET VAN HET LEVEN EN JE LOVED ONES!

IMPACT QUEEN MASTERMIND

Een spirituele Business Mastermind voor ambitieuze vrouwelijke leiders. Hier word je ondersteund en geïnspireerd om Schaamteloos jouw podium te pakken. Leer succes aan te trekken door je energetisch op je Goddelijke Kracht af te stemmen. 12 maanden lang word je ondersteund, geprikkeld, geïnspireerd en geadviseerd. Op het gebied van jouw spirituele, persoonlijke en zakelijke groei als vrouw met een maatschappelijk missie. Samen met een exclusieve groep gaan we zichtbaar stralend de Queen Mindset claimen: je wéét dat je waardevol en goed bent. De angsten en onzekerheden die bij het pad van een leider horen, overwin je makkelijker in deze mastermind. Als een echte Impact Queen, ga je naast je boodschap krachtig uitdragen ook buitengewoon genieten van het leven! 🙂

 

It is time to speak your power and impact the world

Het is tijd om de Impact Queen In jezelf te ontdekken. Zij onderneemt als een VROUWELIJKE Leider. Niet door keihard te knokken, of je te bewijzen, no way lieve vrouw! Hoe zou het voor je zijn als jij kon intunen met jouw intuïtie en jouw vrouwelijke en liefdevolle energie. Dat is een andere manier van ondernemen, you will love it. 

IS HET TIJD OM ONWANKELBAAR EN VOL VERTROUWEN JOUW LEVEN TE LEIDEN?

 

In de IMPACT QUEEN MASTERMIND leer je de stappen om jezelf neer te zetten als die krachtige en inspirerende leider die je werkelijk bent. Samen met een bijzondere groep gedreven en ambitieuze vrouwen die ook klaar zijn TO CUT THE CRAP AND SHOW UP! ga je die fantastische Impact business vanuit flow EN fun vormgeven.

 

DE 5 PILAREN VAN HET MASTERMIND PROGRAMMA

JE BOUWT 12 MAANDEN AAN JOUW IMPACT BUSINESS AAN DE HAND VAN DE 5 STAPPEN UIT DAISY DA VEIGA’S CLEAR BUSINESS MINDSET CANVAS:

FOCUS

Leer de Magische kracht van Spirit First in je Werk

VERHAAL

Inspireer met jouw unieke kennis en ervaring

WERKVORM

Bouw aan jouw Sweet Spot aanbod qua tijd en geld!

EASY COMMUNICATION  

Spreek en Verkoop vanuit je Kracht & Inspiratie

CREATIEVOORWAARDEN

Jouw ideale fun-work-life balans vormgeven. 

OP BASIS VAN DEZE STAPPEN GA JIJ JOUW EIGEN IMPACT QUEENDOM VORMGEVEN. JE GAAT ABSOLUTE HELDERHEID KRIJGEN OVER WIE JIJ ECHT BENT EN HOE JE JOUW UNIEKE KRACHT EN GAVE VERTAALT NAAR EEN INSPIREREND VERHAAL EN BUSINESSMODEL.

VOORDELEN VAN DIT MASTERMIND PROGRAMMA

Persoonlijke Aandacht

2 Mastermind momenten per maand en 1:1 coaching per kwartaal, waarbij Daisy echt afstemt op jou. Zodat je aan de slag kunt met wat er echt nodig is. Daisy voelt haarfijn aan wat jij en je business nu nodig hebben. Deze momenten zorgen voor flow en doorbraak. Synchroniciteit Gegarandeerd. Jouw business heeft een eigen Consultancy Werkmap, waar je feedback en tips ontvangt die voor jouw business van toepassing zijn.

 

Fabulous Community

Een warme groep ondernemende vrouwen waar je je veilig voelt en die jou supporten bij elke stap tijdens deze mooie reis.

“IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A BUSINESS”

This is the village your purpose needs. Elkaar inspireren, motiveren en ook samen lanceren!!! Business wordt een feestje in deze Mastermind.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dit is dé Magische sleutel tot Krachtige Vrouwelijk Leiderschap!

 

Expert Know-How

Dit jaar staan er fantastische Trainingen, ceremonies en Masterclasses op de agenda. Voor zowel je spirituele als je zakelijke groei. Krijg exclusieve toegang tot de beste kennis op het gebied van spiritualiteit, ondernemerschap, marketingcommunicatie en leiderschap voor vrouwen. 

Pak je Podium

Jouw Soul Message, die moet gehoord worden. Datgene waarmee alleen jij jouw doelgroep kunt inspireren. Je krijgt ruimte om Jouw Impact Queen Story vorm te geven en te delen. Ook organiseren we gezamenlijke events waar we samen het podium pakken. Yes, Queen, je gaat het écht zijn en doen in deze mastermind. Het draait hier niet om informatie, maar transformatie. Doen, Zijn en Ervan Genieten!

Praktische tools

In de online leeromgeving krijg je toegang tot replays en de modules van de Clear Business Mindset Canvas. Gedurende het jaar ontvang je energetische en praktische business tools die jouw groei als spirituele onderneemster versnellen en verdiepen.

Eerder Behaalde resultaten van het programma

* Je ontdekt je purpose en wat jouw unieke gave is voor de wereld
* Je zet je business neer vanuit ontspanning, vol vertrouwen en met FUN!
* Je hebt een heldere boodschap waarmee je anderen inspireert
*Je maakt de impact waarvoor jij geboren bent
* Je creëert inkomen met jouw grootste passie
* Je laat je leiden door jouw intuïtie en vertrouwt op jezelf, God en het universum
* Je bruist van de levensenergie en zet geïnspireerde acties richting jouw droomleven/business
* Je zet jouw business neer op een manier die HELEMAAL goed voelt en bij jou past
* Je pakt ontspannen jouw podium en laat jezelf zowel online als offline volledig zien
* Je ervaart innerlijke rust en geniet voluit
* Je accepteert je eigen kwetsbaarheid en juist DAT maakt jouw krachtig en aantrekkelijk 
* Je bent zo trots en dankbaar als je in de spiegel kijkt
* Je hebt een netwerk van krachtige en inspirerende vrouwen om je heen die net zo graag groeien als jij
* Het allerbelangrijkste: Je laat je niet meer door je angsten en patronen tegenhouden om voluit stralend Impact te maken

 

Leer Ondernemen Als een Queen

Zet Die Business Vanuit Jouw Passie Neer

Dat Goed Voelt Voor Jou én Mega Impact Maakt op de Ander.

Vraag jij je weleens af “Wat doe ik  nou eigenlijk? Waar ben ik nou écht goed in, en waarmee kan ik nu het verschil maken?” Dan ben je hier op het juiste adres.

Jouw omgeving lijkt je vaak niet te begrijpen en dat voelt soms best eenzaam. Je voelt van binnen dat je enorm van waarde kunt zijn voor de wereld, en toch komt het er niet helemaal uit. Je hebt misschien wel al een business, maar je hebt niet het vertrouwen, de voldoening en de omzet waar je naar verlangt. En soms denk je: Klopt het gevoel dat ik heb wel? Je weet niet zo goed wat je nodig hebt, om nu écht die doorbraak te ervaren.

Je scrolt op social media, volgt verschillende webinars van allerlei coaches maar zonder resultaat. Misschien heb je zelfs al geïnvesteerd in verschillende (online) businessprogramma’s. Of volgde je een nieuwe opleiding omdat je dacht dat meer kennis ook meer zelfvertrouwen en succes zou geven. Maar, helaas, ook dat leverde niet op wat je hoopte.

Vraag je je nu af “Zucht, waarom lukt het mij niet?” Ik ken dat gevoel! Ik heb ook voor bijna €80.000 van alles geleerd en gevolgd en toch miste ik steeds die rustige, gepassioneerde stroom in mijn business. Je weet wel, dat het in mezelf stroomt én dat ik een fijne klantenstroom heb.  Die magic waardoor alles flowt waar iedereen over spreekt, maar wat je niet kunt vinden? Het is er echt en het is dichterbij dan je denkt.

Echt waar, lieve ambitieuze en gedreven vrouw, weet dat het niet aan jou ligt. Er zijn talloze strategieën en tools die allemaal succes beloven. Maar wat als ik jou vertel dat de ECHTE MAGIE bij jou van binnen zit? God heeft het zelf daar geplant. Wat als ik jou vertel dat ik 100% geloof in jouw unieke gave en dat jij jouw dromen waar kunt maken MAAR wel vanuit ontspanning, flow en met een grote dosis FUN! Yup, Ik meen het en ik leer het je graag in deze spiritueel zakelijke mastermind voor ambitieuze en gedreven vrouwen!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER WERKEN MET DAISY

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER WERKEN MET DAISY