Pak je Kracht Powersessie


Warning: Undefined array key "extension" in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/epanel/custom_functions.php on line 1473

Warning: Undefined array key "extension" in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/epanel/custom_functions.php on line 1473

Warning: Undefined array key "extension" in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/epanel/custom_functions.php on line 1473

Warning: Undefined array key "extension" in /home/deb7225n4/domains/daisydaveiga.com/public_html/wp-content/themes/Divi/epanel/custom_functions.php on line 1473

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1497″ alignment=”center”][vc_column_text]

Pak je Kracht Powersessie

“Ik wil het maximale uit mezelf halen!”

Doorbreek jouw patronen en ervaar meer positiviteit in jouw leven na dit UNIEKE  powersessie.
Op een leuke, verfrissende en zeer inspirerende manier!

Voor wie is een powersessie?

Je bent het zat! Iedere keer weer stel je jouw droom, doel of wens uit. Gaat het weer terug in de kast. Maar dat knagende gevoel van binnen dat gepaard gaat met het stemmetje dat zegt “Je kan beter. Er is meer. Er moet meer zijn. Ik wil meer!” Je gaat door met je werk, met je gezin, vrienden en familie en misschien zelfs met je hobby. Terwijl je door het leven gaat voel je dat er meer voor jou is weggelegd.

Je snapt niet waarom je steeds weer dezelfde vicieuze cirkel ervaart in jezelf, op je werk, op het gebied van geld en relaties. En dan heb je ook nog te dealen met het gevoel dat de tijd te snel gaat, jouw doelen stilstaan, je jezelf niet zo goed kent (ik bedoel wat is jouw missie en wie ben jij echt?). Het gevaar hiervan is dat het vreet aan jouw gevoel van geluk en zelfvertrouwen. Wil jij meer helderheid en inzichten in de stappen die jij te zetten hebt, dan is de powersessie voor jou!

Wil jij jezelf en jouw vuur weer terugvinden? Het eens écht anders doen? Het leven leven met een gevoel van flow. De tijd stilzetten in jouw voordeel? Dat kan tijdens een Powersessie!

And the time came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”― Anaïs Nin

 

Waar gaan we in een powersessie aan werken? 

Aan jouw vraag!


Waarom doe ik niet wat ik wel wil?

Stilstaan bij wat het is wat je heel graag wilt veranderen en wat jou hierin belemmert. We ontdekken hoe jij geprogrammeerd bent en waar jouw INNERLIJKE KRACHTKNOP zit, zodat we jouw gedachtegang kunnen herschrijven zoals jij dat wilt! We ontdekken waar de terughoudendheid in zit en welke gedachte omgezet mag worden opdat jij in beweging komt.

 Ontdek dat je al goed bent zoals je bent – Kom uit jouw Vicieuze cirkel –  Laat los wat jou niet meer dient   

 

Praktische info

Een power sessie duurt 1,5 –  2 uur. Je vult van tevoren een vragenlijst in, zodat we meteen aan jouw vraag kunnen werken. Een powersessie vindt online plaats. Na aanmelding ontvang je een mail met de vragenlijst. 

 

Wat is jouw investering?

De investering voor een Powersessie is  €197,- Hier krijg je dus een 1 op 1 training voor die tot de doorbraak leidt waar jij op zit te wachten, een vragenlijst die al voor meer helderheid zorgt en een persoonlijk Powerdocument met de belangrijkste inzichten en informatie die voor jou belangrijk zijn na jouw doorbraak zodat je door kan pakken en echt kunt transformeren!  

 

 

PowerBonus: Als je nu beslist, krijg je het Empower Yourself Online Programma twv €129 cadeau.
Hierin je leer 10 stappen die jou helpen meer kracht en zelfvertrouwen te ontdekken in jezelf. Alles wat je wilt en naar verlangt zit namelijk al in jou, je leert dit te zien, te versterken en in te zetten voor jouw doel en om jouw ideale leven te leiden met meer vrijheid, vreugde en voorspoed! 

Over Daisy’s werkwijze

Daisy is al ruim 16  jaar werkzaam in de wereld van zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Met levenservaring en een achtergrond in Life Coaching, ZelfonderzoekMethode The Work, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en intuïtief coachen kan ze mensen op verschillende manieren helpen hun eigen antwoorden te vinden. Haar klanten omschrijven haar als invoelend, lief, warm en doortastend. Ze weet de kern te raken met haar vragen en opmerkingen, zodat iedere sessie met haar meer oplevert dan je zelf had kunnen denken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ja, ik wil een Powersessie!” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D37097||target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Ik heb een andere kijk op bepaalde situaties gekregen. geleerd hoe positief te denken in bepaalde situaties en ook meer voor mezelf te kiezen om meer vooruitgang te kunnen boeken. Ik heb geleerd om afstand te nemen van bepaalde negatieve gedachtes waar ik aan vast bleef houden om deze los te kunnen laten en het een plekje te geven.

Daisy is een Inspirator en een lieve, rustige coach met veel deskundigheid en invoelend vermogen.

Daisy Inspireert mij om een bepaalde situatie in een nieuw licht te zien. Ik kon ontspannen in de situatie waar ik me in bevindt waardoor ik juiste keuzes kan maken.

 Jouw coaching heeft me echt positief veranderd!! Sinds jouw coaching lessen is mijn relatie ook super verbeterd wat heeft gemaakt dat we meer naar elkaar zijn toegegroeid. Ik durf mijzelf meer open te stellen en liefde te ontvangen.

Ik heb heel veel aan het gesprek met jou gehad, helemaal anders dan ik had gepland. Ik vond het speciaal en bijzonder en voel me ook anders. Meer liefdevol, er is een stukje haat uit mijn hart. Dank je wel dat jij Jij bent, Daisy.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ja, ik wil een Powersessie!” color=”violet” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D37097||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]