[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Daisy da Veiga is gepassioneerd van het leven. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om een open hart te hebben naar jezelf toe en naar je medemens, Openheid is nodig om gelukkig te zijn en zelfvertrouwen en enthousiasme te hebben.

Haar talent is om mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te leven, hen dit te laten ontdekken en hierin te begeleiden. Met haar interactie maakt ze mensen bewust van hun kwaliteiten, talenten en verantwoordelijkheden.

Wil jij meer verbinding met jouw hart, publiek of team? Kies dan om deze weg te bewandelen met Daisy![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1410353270377{margin-bottom: 50px !important;}” animation_type=”h” vertical_animation=”top-animation”][vc_column][heading custom_attribs=”undrln”]Daisy’s World![/heading][vc_empty_space height=”20px”][crum_simple_timeline module_animation=”transition.bounceIn”][crum_simple_timeline_item item_type=”advanced” simple_timeline_item_title=”Inspiratie” simple_timeline_item_icon=”embrace-heart” icon_bg_color=”#ff2185″]1658130_10152922975793024_5580109343856285460_o-659x1024Na de afronding van mijn opleiding Internationaal Communicatie Management was het een grote uitdaging om een baan te vinden. Tussen het solliciteren door kwam ik via een vriendin van mijn moeder aan het boek ‘The Secret’. Hier leerde ik voor het eerst dat wat je aandacht geeft, groeit. Mijn leven veranderde totaal! Dit kwam door mijn eerste bewuste visualisatie en uitzending van positieve gedachten over wat ik WEL wil qua werk, relaties, geld en gezondheid.[/crum_simple_timeline_item][crum_simple_timeline_item item_type=”advanced” simple_timeline_item_title=”Reizen” simple_timeline_item_icon=”embrace-plane2″ icon_bg_color=”#ff2185″]206637_6861205628_4397_n
Mijn ALLEReerste baan was meteen mijn droombaan. Dit kwam door het toepassen van de Wet der Aantrekkingskracht.  Een paar weken na dat ik geleerd heb de Wet toe te passen, vertrok ik naar het buitenland (Verenigde Arabische Emiraten) om te gaan werken. Als Internationaal Sales Consultant voor een mediabedrijf leerde ik zelfstandig, projectmatig, commercieel, intercultureel en  geheel volgens eigen visie te werken. Ik ontdekte mezelf![/crum_simple_timeline_item][crum_simple_timeline_item item_type=”advanced” simple_timeline_item_title=”Reflectie” simple_timeline_item_icon=”embrace-Arrow3CircleLeft” icon_bg_color=”#ff2185″]284531_10150275441030629_7536046_nOp een dag zat ik in Abu Dhabi op het strand en vroeg me af wat ik nou echt wil met mijn leven. En ineens kwam er van heel diep van binnen:  “Ik wil mijn medemens informeren over de mogelijkheden die er zijn om ons volledige potentieel te benutten en zo de wereld met verwondering te ervaren en mooier achter te laten. Met mijn destijds ontwikkelde skills kon ik dit realiseren. Ik kan de wereld mooier maken![/crum_simple_timeline_item][crum_simple_timeline_item item_type=”advanced” simple_timeline_item_title=”Aanpakken” simple_timeline_item_icon=”embrace-wifi2″ icon_bg_color=”#ff2185″]20544_319462455628_5527092_nMet deze visie onder mijn armen stond ik dagelijks op en ging met iedereen in mijn netwerk praten over mijn droom. Ik voelde me klein, onzeker, en had veel beperkende overtuigingen. Mijn droom was mijn inspiratie en motivatie om deze reis aan te gaan. Ik wist zeker dat mijn missie uitgedragen kon worden op de manier waarop ik wilde. Mijn bedrijf dient als informatieve inspiratiebron voor mijn medemens door harten te verbinden via coaching, trainingen, spreken, producten en evenementen.[/crum_simple_timeline_item][crum_simple_timeline_item item_type=”advanced” simple_timeline_item_title=”Realiseren” simple_timeline_item_icon=”embrace-earth” icon_bg_color=”#ff2185″]DaisyDaVeiga_showreel1-300x169Tegenwoordig leef ik dagelijks mijn droom. Ik heb mij laten coachen door Tony Robbins en een hoop andere coaches en inspirators. Nu inspireer ik mensen vanuit mijn hart met mijn boodschap, oefeningen en reflectiemethodes om het beste uit zichzelf te halen. Door bewustwording kom ik steeds dieper en dichter bij mezelf. Ik leer dagelijks en daardoor heb ik steeds meer te vertellen. En dat doe ik met alle liefde.[/crum_simple_timeline_item][/crum_simple_timeline][/vc_column][/vc_row]