Ontspan jij je nog voor het jaar voorbij is?

 

Heel veel mensen ervaren kerstdrukte. Laatste dingetjes regelen voor het jaar voorbij is. Verzekering, abonnementen, cadeautjes, koken, afronden van projecten etc.

 

Elk jaar in december ben ik al in in het volgend jaar en wil ik vooral veel ontspannen en leuke dingen doen. Ik wil geen vol hoofd. Mijn man en ik hebben de traditie om de week voor kerst een weekend weg te gaan

 

Ik vind dat altijd zo inspirerend. Het is echt een heerlijk gevoel om na een jaar lang werken en van alles gedaan te hebben en meegemaakt te hebben nog even de tijd nemen om met elkaar te zijn en te genieten van de kou.

 

Sinds vorig jaar gaan we nu met mijn hele familie weg. Een lang weekend samen eten, wandelen, spelletjes spelen en samen zijn. Zo fijn is dat en dat is waar December bij mij voor draait: de rust, het even terugtrekken om terug te blikken en vooral het samen zijn.

 

En voor jou? Lukt het jou om  jde tijd en ruimte te maken in jouw leven en met name in jouw hoofd om van December te genieten. Om deze feestmaand zodanig in te richten zoals jij daar gelukkig van wordt?

 

Ik heb net een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Bianca Meijssen en zit hier na te genieten en deze blog te schrijven, want ik gun iedereen dit gevoel van ontspanning.

 

Dit jaar komt niet meer terug.

Haal eruit wat erin zit.

 

Voor jou!

 

Liefs,

 

Daisy