Hey Magic Member

Welkom bij een Nieuw Goodiebag Thema!
Jouw relatie met geld. Dat Is een mooie thema om over na te denken.
Koppel geld los van je eigenwaarde en kijk ernaar als een losstaand iets.
Begin met de Goodie Bag Werkboek en zet daarna de andere tools in.

Om je te ondersteunen in jouw Magic Mindset,

heb ik allerlei leuke Magic Goodies voor je 

Hier kun je elke dag bijhouden met een vinkje of je een Magic Me Moment hebt gehad. Als je de Instant Magic Prayer luistert is dat al een vinkje!

Alles wat je aandacht geeft, groeit. ENjoy your Magic Me Moments! Print deze uit en hou het voor jezelf bij 🙂

Geniet elke dag van 1 of meerdere nummers uit deze playlist. 

Muziek en lyrics laten je op een leuke manier een boodschap doorkrijgen. Gekoppeld aan dit thema deel ik nummers met jou die mij inspireren als het gaat om Money Mindset.

Wat je niet aankijkt, kun je niet veranderen. Hoe zit het met jouw Money Story? Ik heb die van mij radicaal veranderd inmiddels, maar ik deel hier waar ik vandaan kom.
Schrijf lekker intuïtief op wat er in je opkomt als je de vragen beantwoord, om nieuwe inzichten op te doen.
Deel ook in de Facebook groep wat jouw aha moment is en tijdens de live sessies verdiepen we ons erin.

Dit is mijn meest favoriete meditatie ever!!! Iedere keer dat ik hiernaar luister, Magic Happens! Luister deze minimaal 3 dagen achter elkaar en verwacht helemaal niks 😉

Een krachtige manier om je energie rondom een thema te transformeren is BODY ENGAGEMENT. Na je affirmaties is het beste moment om op dit nummer te dansen, dat maakt de magie ECHT in jou los. Dare to be free and move your body! Deel in de fb groep hoe je dit vond en wat je voelde.

Gebruik deze bij elke check-in moment met Daisy op maandagavond om je inzichten bij te houden. 

Onze eigen Sistermember Astrid Aliredjo van Solyflores heeft een super mooi gebed opgenomen voor financiele doorbraak en ze heeft een Magic Abundance Bouquet samengesteld zodat jij ook thuis kunt genieten van overvloed als je naar deze bloemen kijkt!

Hoe kun je bestellen?
Stuur een e-mail naar info@solyflores.nl of stuur een app bericht naar 0644136225. Zet jouw naam en Magic Abundance bouquet erbij.
Na ontvangst van je bestelling informeren we je verder over de betalingsvoorwaarden. [Voorwaarden]

Jouw innerlijke dialoog is een krachtige geheime wapen. Herhaal zo vaak mogelijk deze affirmaties en affirmerende vragen en laat je onderbewuste wennen aan jouw Magic Money Mindset. Enjoy!!!