Voordat ik Daisy’s lezing mocht bijwonen wist ik helemaal niet wie of wat Daisy da Veiga was. Het begon allemaal toen ik in de zomervakantie een stageplek moest zoeken. Ik kwam de naam Daisy da Veiga tegen in de geselecteerde lijst, en het sprak mij direct aan. Waarom sprak het mij aan zal je vast denken? Omdat ik het een mooie en unieke naam vond.

 

Vervolgens stuurde ik Daisy een mail met daarin de vraag of dat zij nog opzoek was naar stagaires, en gelukkig was ze ernaar opzoek! Ze stuurde mij haar telefoonnummer waarop ik haar kon bereiken, en dat had ik gedaan. Toen ik Daisy aan de telefoon sprak, was er direct een ‘connection’ tussen ons twee. Daarbij spreek ik over een hele positieve connectie. Het voelde alsof ik haar al jarenlang kende, maar ik kende haar helemaal niet, ik had haar ook nog nooit persoonlijk ontmoet. En toch was er sprake van een sterke connectie. Mijn personaliteit sprak haar aan, haar personaliteit sprak mij aan en het klikte meteen!

 

Daarnaast had zij mij uitgenodigd om de lezing bij te wonen. Eerst twijfelde ik want ik vond het een beetje spannend om haar voor het eerst op haar lezing te ontmoeten. Maar toen dacht ik ”hey, dat is een perfecte mogelijkheid om haar daar te leren kennen voordat de actuele stagedagen beginnen”. Dus ik greep die kans en ik kwam haar lezing bijwonen. We voerden een korte kennismakingsgesprek, het was leuk, dat kan ik er zeker uit halen.

 

Wat ik over de lezing kan vertellen is dat ik het een super-lezing vond! Ik heb ervan geleerd dat ik alle negatieve energie opzij moet zetten en gewoon mijn dromen moet durven na te jagen. En als ik dat niet doe, dan ligt het niet aan de wereld maar aan mezelf, want ik ben degene die de stap moet durven te zetten, niet een ander.

 

Wat ik hierbij kan zeggen; is dat ik eindelijk op pad ben gegaan. Daarmee bedoel ik dus, dat ik op weg ben met het najagen van mijn nummer 1 droom. En dat is dus om actrice te worden. Ik heb al diverse toneelscholen opgebeld enzovoort, een paar bezocht en ik moet nog even kijken welke nou precies bij mij past. Daarnaast heb ik ook al deel genomen aan een nieuwe serie die binnenkort te zien is op TV, en die binnenkort ook te vinden is op internet. Dus ik ben al aardig op weg. Ik ben trouwens christelijk, dus ik geloof dat God heeft bepaald dat dit nu mijn tijd is.

 

Met dank aan Daisy’s woorden en Mara’s woorden ben ik gemotiveerd en ben ik op het punt gekomen waarbij ik nu een mindset heb van ”Zolang je in jezelf gelooft, kun je het onmogelijke mogelijk maken”.

 

Op 30 oktober geeft Daisy weer een lezing. Wil jij ook geïnspireerd worden? Meer informatie kun je vinden via de onderstaande link:

www.daisydaveiga.com/events

 

Shirley.