KOM TEVOORSCHIJN

 

Overwin je angst om voor jouw waarheid uit te komen.

 

Leid het leven waar je ten diepste naar verlangt door voluit jezelf te zijn.

 6 weekse empowerment traject voor de vrouw die
 haar missie met de wereld wilt delen, zonder zichzelf te verstoppen of verliezen.

Vertel me meer

Daisy da Veiga bekend van:

De Synchroniciteitsschool

Alles is energie, hoe meer verbonden jij bent met het Goddelijke, hoe meer leiding je ervaart door synchroniciteit. Toevalligheden die jou jouw unieke pad wijzen, waardoor je veel vertrouwen  in je dagelijks leven voelt.  Ongeacht de uitdagingen, zorgen of angsten.

Wil je groeien in jouw zelfliefde, innerlijke rust en leiderschap nemen over jouw leven?

Dit is de plek om die liefdevolle verbinding in jezelf te versterken. Van daaruit kun je krachtiger de verbinding aangaan met een ander. Dit is de basis om een betekenisvol leven voor jezelf te creeeren.

Na aanmelding ontvang je toegang tot de Synchroniciteitsagenda van de maand.

SynchroniciteitsSisters (zo heten de leden) hebben als eerst en soms als enige toegang tot  events, cirkels en masterclasses.

KOM TEVOORSCHIJN
 Het 6 weekse programma Start Op 10 februari '23

Je bent er klaar voor om het verschil te maken op JOUW eigen unieke manier. 100% afgestemd op jouw authenticiteit.

De Business Alignment strategy helpt je jouw unieke gave en boodschap om te zetten naar een heldere visie en plan die je omzet, flow en plezier gaat brengen als onderneemster.

Dit programma is er om jou te helpen excelleren in je ondernemerschap door de kracht van Vrouwelijk Spiritueel leiderschap.  Aan de hand van de 5 Star Business Alignment Strategy stem je jouw thuis en business af op jouw authentieke zelf.

De vrouwen die je voor zijn gegaan, hebben "DAT" gevonden waardoor de inspiratie en hun business weer voor ze stroomt. Laat klanten verliefd op je worden  omdat je van binnenuit straalt en herinnert wat jou uniek en inspirerend maakt. Dis-Cover Your Magic! Onder leiding van Daisy da Veiga, priesteres en leiderschapscoach die al 15 jaar mensen begeleid om zichzelf werkelijk te zien en hierop te vertrouwen.

“Nooit Gedacht”

"😀😀 nooit gedacht dat ik nog eens podcasts zou gaan opnemen.
Bedankt dat je mij uit mijn comfortzone haalt.
Het voelt goed."

Fernanda dos Reis

“10 stappen vooruit”

"Daisy helpt mij inzien wat er binnenin mij zit en helpt mij die boodschappen te vertalen. Een sessie met Daisy zorgt er voor dat ik weer tien stappen vooruit kom. "

Melany Evora

"Ongelooflijk wat ik in 12 weken heb bereikt"

Na een sessie met Daisy had ik een helder beeld van hoe ik mijn spirituele missie naar een concrete business kan vertalen. Ik kwam in de Mastermind in een enorme flow terecht en ongelooflijk wat ik allemaal heb gerealiseerd in een korte tijd. Mijn eigen community gestart, mijn lezing ontwikkeld, een toffe samenwerking begonnen, en weer foto's en filmpjes gaan maken. 

Whitney Sabrina

"Ik heb ruimte gemaakt"

"Woorden schieten tekort wat een groei ik heb gemaakt doordat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en ruimte heb gemaakt er te mogen zijn....door hieraan mee te doen... die instant magic te ervaren. Invest in yourself it pays the best interest😊💗💯👌"

Astrid Aliredjo

Als priesteres, leiderschapscoach en auteur inspireer ik vrouwen op het gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele leiderschap. Zodat zij stralend en succesvol betekenis en podium geven aan hun Goddelijke Missie.

Zelf ben ik sinds 2008 onderneemster met een studieachtergrond in Internationale Communicatie Management. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in GespreksTherapie, LifeCoach, NLP, THE WORK Zelfonderzoek en Vrouwelijk Leiderschao.

Daarnaast vervul ik 30 jaar een publieke rol, door mijn podium en media ervaring in binnen-en buitenland. (Radio, TV, TedTalk, Tijdschrift, Krant, Podcasts en Spreek - en dansoptredens).    

Toen ik in 2016 moeder werd ontdekte ik dat ik veel gevoeliger ben dan ik ooit had gedacht. Dit negeren leidde tot overspannenheid en depressie. Ik had behoefte aan rust en intieme, oprechte verbindingen met mezelf en de mensen om me heen. Ik had niet geleerd dat spiritualiteit ook bij ondernemerschap hoorde. 

Door dit te leren, heb ik een aantal elementen ontdekt waardoor je je werkleven in harmonie brengt met je spirituele identiteit. Daar gaan mijn teachings over. Spirit First gaat over Je Spiritualiteit een centralere rol te geven in je dagelijks leven.

Laten we samen van Positieve Betekenis Zijn, zodat meer vrouwelijke leiders vanuit deze Goddelijkheid hun leven gaan vormgeven. Ik heet je van harte welkom in De Synchroniciteit School, mijn liefdevolle Community. Een plek waar we elkaar supporten om die Nieuwe Wereld te bouwen.

 

 

Bekijk hier meer producten

Er zijn verschillende tools, producten en programma's die jou verder helpen met je spirit op nummer 1 zetten en je missie vorm te geven.

Ja, ik ontvang graag de Nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Meer zien, horen of mij op social media volgen