Durf te Zijn Wie Je Bent

 

 

Laat los wat je niet meer dient en wordt wie je écht bent. 

 

 Dit is een Heilige plek voor ambitieuze vrouwen die vol Goddelijke Vertrouwen én Kracht hun missie willen leven.

 

 

Join the movement

Daisy's Zielsoproep Aan De Vrouw

Het Is Nu De Tijd Voor De Vrouw Om Op Te Staan

Mooie, Vurige, Fantastische Vrouw
Het is tijd
TIJD om op te staan
Tijd om te kiezen voor jouw eigen pad
Tijd om unieke betekenis te geven aan jouw leven

Stap binnen en ik neem je mee
Op reis naar de stem van jouw hart
Naar the move van jouw heupen
Voel van daaruit jouw beweging en volg het vol overgave

Dat is waar magie ontstaat
Waar jouw leukste leven begint
En kansen klaarliggen voor jou
Waar je voelt dat je geroepen word om NU echt jou ware zelf te zijn

Vertrouwend op het GODDELIJKE
Pakken we de leiding

 

In de rust horen we onze innerlijke stem
Die de weg wijst naar onze diepste verlangens

Ontspannen en vol verwondering,
gaan we dansen, plezier maken en genieten
Ga mee de diepte in met een blik vooruit
Gericht op IMPACT en GROEI

De magie in jezelf ontwaakt en alles is
zoals het moet zijn
Bij mij zal je nooit meer doven, vrouw

Want Verbonden met jouw Inner Magic
bereik je het doel dat jij wilt
Voor jezelf, jouw gezin en de wereld

De Nieuwe Wereld wacht op jou
En roept jou om op pad te gaan.

 

wat is daarop jouw antwoord?

De Synchroniciteit School

In de Synchroniciteit School deelt Daisy en andere Leiders hun wijsheden uit het leven. Zodat jij  jouw Spiritual Alignment versterkt.

Kies jouw vorm van lidmaatschap en start je dag, week en maand met een Magic Boost. Zo groei je in de gewoonte om regelmatig een moment te nemen voor verbinding met jezelf, God en gelijkgestemde vrouwen.

Alles is energie, hoe meer verbonden jij bent, hoe krachtiger je je dagelijks voelt.  

WIl je God meer betrekken bij jouw dagelijks leven, zodat je vol vertrouwen leeft? Dit gecombineerd met de kracht van sisterhood: Life will never be the same!

Dit is de plek om de liefdevolle verbinding in jezelf te versterken. Klik hieronder om jouw vorm van membership te kiezen.

SPIRITUAL BUSINESS ALIGNMENT

Business Coaching voor vrouwen die de leiding willen nemen over hun missie en hun leven. Je bent er klaar voor om het verschil te maken op JOUW eigen unieke manier.

Dit is een Spirituele Business Alignment proces waarin je word gesteund en geinspireerd om met jouw unieke gave en boodschap om te zetten naar een winstgevend plan.

Het doel van deze business alignment is om jou te helpen excelleren in je ondernemerschap door de kracht van Vrouwelijke spiritualiteit en leiderschap.  

Kies voor 1:1 of Groepsprogramma om 100% te stralen als de Impact Queen dat je in essentie bent.

Testimonials

Andere vrouwen gingen je voor:

“Nooit Gedacht”

"😀😀 nooit gedacht dat ik nog eens podcasts zou gaan opnemen.
Bedankt dat je mij uit mijn comfortzone haalt.
Het voelt goed."

Fernanda dos Reis

“10 stappen vooruit”

"Daisy helpt mij inzien wat er binnenin mij zit en helpt mij die boodschappen te vertalen. Een sessie met Daisy zorgt er voor dat ik weer tien stappen vooruit kom. "

Melany Evora

"Ongelooflijk wat ik in 12 weken heb bereikt"

Na een sessie met Daisy had ik een helder beeld van hoe ik mijn spirituele missie naar een concrete business kan vertalen. Ik kwam in de Mastermind in een enorme flow terecht en ongelooflijk wat ik allemaal heb gerealiseerd in een korte tijd. Mijn eigen community gestart, mijn lezing ontwikkeld, een toffe samenwerking begonnen, en weer foto's en filmpjes gaan maken. 

Whitney Sabrina

"Ik heb ruimte gemaakt"

"Woorden schieten tekort wat een groei ik heb gemaakt doordat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en ruimte heb gemaakt er te mogen zijn....door hieraan mee te doen... die instant magic te ervaren. Invest in yourself it pays the best interest😊💗💯👌"

Astrid Aliredjo

Queen Daisy da Veiga

Hoi, ik heet Daisy da Veiga en ben spiritueel transformatie coach, spreker en schrijver. Ik ben moeder van Isaiah en Levi en getrouwd met Mark. Ik ben dol op dansen, lezen, reflecteren en diepe gesprekken.

In mijn werk help ik vrouwen met ambitie, drive en power zien, hoe ze de zachte kracht, de flow en de magie in zichzelf terugvinden. Vrouwen joinen mijn programma's en community omdat ze de juiciness in zichzelf even niet meer voelen. Omdat ze hun leven vanuit wilskracht leven. Omdat ze hebben geleerd dat ze door sterk, onafhankelijk en hard te zijn (voor zichzelf), hun doelen gaan bereiken. Ondertussen lopen ze op hun reserves en dan voel je je al snel leeg, geleefd en moe.

Ik ben afgestudeerd in Internationale Communicatie Management, gediplomeerd life coach, NLP & The Work Zelfonderzoek gecertificeerd, maar bovenal heb ik het pad zelf bewandeld. Ik ben sinds 2008 ondernemer en hoe ik dat de eerste 10 jaar deed, leidde naar overspannenheid en depressie. Ik deed alles zoals het hoort, maar niet zoals mijn hart me ingaf.

Ik moest mezelf opnieuw uitvinden, mijn waardigheid herontdekken en een liefdevolle band met mezelf en mijn kwaliteiten opbouwen. 
Ik zat vast in een keurslijf wat me erg knelde, het leek alsof ik in een gevangenis leefde die ik zelf heb gecreëerd.

Ik ontdekte dat ik mijn emoties, sensualiteit en vrouwelijke spirituele kracht nooit heb leren waarderen. Ik onderdrukte dat vooral en vond presteren en denken waardevoller. Hierdoor raakte ik emotioneel en relationeel uitgeput. In 2018 nam ik 1,5 jaar sabbatical om dit wel te leren waarderen.

Wat ik heb ontdekt is dat ik ook op een Ontspannen manier Succesvol kan zijn. Mijn persoonlijke transformatie is de basis van mijn teachings. Alles wat ik heb geleerd geef ik door, omdat ik de wereld gun om de vrouwelijke wijsheid, spiritualiteit en schoonheid weer aan te boren. 

 

 

Bekijk hier meer producten

Er zijn verschillende tools, producten en programma's die jou verder helpen met je spirit op nummer 1 zetten en je missie vorm te geven.

Ja, ik ontvang graag de Nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Meer zien, horen of mij op social media volgen