Daisy da Veiga bekend van:

Als priesteres, leiderschapscoach en auteur inspireer ik vrouwen op het gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele leiderschap. Zodat zij stralend en succesvol betekenis en podium geven aan hun Goddelijke Missie.

Zelf ben ik sinds 2008 onderneemster met een studieachtergrond in Internationale Communicatie Management. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in GespreksTherapie, LifeCoach, NLP, THE WORK Zelfonderzoek en Vrouwelijk Leiderschao.

Daarnaast vervul ik 30 jaar een publieke rol, door mijn podium en media ervaring in binnen-en buitenland. (Radio, TV, TedTalk, Tijdschrift, Krant, Podcasts en Spreek - en dansoptredens).    

Toen ik in 2016 moeder werd ontdekte ik dat ik veel gevoeliger ben dan ik ooit had gedacht. Dit negeren leidde tot overspannenheid en depressie. Ik had behoefte aan rust en intieme, oprechte verbindingen met mezelf en de mensen om me heen. Ik had niet geleerd dat spiritualiteit ook bij ondernemerschap hoorde. 

Door dit te leren, heb ik een aantal elementen ontdekt waardoor je je werkleven in harmonie brengt met je spirituele identiteit. Daar gaan mijn teachings over. Spirit First gaat over Je Spiritualiteit een centralere rol te geven in je dagelijks leven.

Laten we samen van Positieve Betekenis Zijn, zodat meer vrouwelijke leiders vanuit deze Goddelijkheid hun leven gaan vormgeven. Ik heet je van harte welkom in De Synchroniciteit School, mijn liefdevolle Community. Een plek waar we elkaar supporten om die Nieuwe Wereld te bouwen.

 

 

“Nooit Gedacht”

"😀😀 nooit gedacht dat ik nog eens podcasts zou gaan opnemen.
Bedankt dat je mij uit mijn comfortzone haalt.
Het voelt goed."

Fernanda dos Reis

“10 stappen vooruit”

"Daisy helpt mij inzien wat er binnenin mij zit en helpt mij die boodschappen te vertalen. Een sessie met Daisy zorgt er voor dat ik weer tien stappen vooruit kom. "

Melany Evora

"Ongelooflijk wat ik in 12 weken heb bereikt"

Na een sessie met Daisy had ik een helder beeld van hoe ik mijn spirituele missie naar een concrete business kan vertalen. Ik kwam in de Mastermind in een enorme flow terecht en ongelooflijk wat ik allemaal heb gerealiseerd in een korte tijd. Mijn eigen community gestart, mijn lezing ontwikkeld, een toffe samenwerking begonnen, en weer foto's en filmpjes gaan maken. 

Whitney Sabrina

"Ik heb ruimte gemaakt"

"Woorden schieten tekort wat een groei ik heb gemaakt doordat ik in mijzelf heb geïnvesteerd en ruimte heb gemaakt er te mogen zijn....door hieraan mee te doen... die instant magic te ervaren. Invest in yourself it pays the best interest😊💗💯👌"

Astrid Aliredjo

Ja, ik ontvang graag de Nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Meer zien, horen of mij op social media volgen