De Daily Daisy Community

Een moment met Daisy da Veiga is Instant Magic. Wat dat is? Dat moet je zelf ervaren. Het is een gevoel van “gewoon even lekker jezelf zijn.” Ruimte maken om écht te verbinden met jezelf en als vrouwen onder elkaar. Stilstaan bij waar je staat, waar je naartoe wilt en even alle ballen naast je neerleggen.

In de community ontstaat magie en dat gaat gepaard met de kracht van gebed, muziek, dans en openhartige gesprekken. Great Women & Good vibes only! Je bent welkom. 

Wat is de Daily Daisy Community?

De Daily Daisy Community is die heerlijke plek waar je vrouwen ontmoet zoals jij en ik. Die rust, ontspanning en inspiratie willen. Het is de place waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar we met elkaar verbinden, delen en groeien. We maken stappen die je zonder deze support nooit zou maken. En dan heb ik het niet over stappen om meer te gaan doen, maar stappen om meer te ZIjn en meer te Genieten. Het is Sisterhood: herkenning, erkenning, groei en…liefde.  

 

Wat maakt de community zo Magisch en uniek?

Je blijft herinnerd worden aan de goddelijke aanwezigheid in jou en om je heen. In de Daily Daisy Community begin je jouw dag, week én maand met goddelijke energie en alignment. Hierdoor blijf je makkelijker in verbinding met jezelf en merk je meer synchroniciteit. 

Daisy’s Daily Prayer geven jouw een dagelijkse inspiratie boost. De Daily Prayer is een dagelijks gebed zonder religie: Je keert je aadacht naar binnen en je connect met de wijsheid van je goddelijke zelf. Wat dacht je van iedere dag een Instant Magic Prayer?

De wekelijkse Magic Reminder op maandag.

De maandelijkse community check in moment om te verbinden met de andere magische vrouwen en samen schaamteloos op positiviteit af te stemmen!

De community voor Ambitieuze Vrouwelijke Professionals die schaamteloos zichzelf willen zijn.

  • Waar je eraan herinnerd wordt dat je goed bent zoals je bent.
  • Waar je helemaal jezelf mag zijn, met je onzekerheden, je frustraties EN met je ambities.   
  • Waar jij inzicht krijgt in waar je de regie hebt en waar je geleefd wordt (door je gezin, partner, werk, etc). 
  • Waar jouw talenten aangemoedigd worden.
  • Waar jij voelt dat je daadwerkelijk iets hebt bij te dragen in de wereld.
  • Waar je ontdekt dat je niets hoeft uit te stellen omdat het niet eerst perfect hoeft te zijn.

Daisy is de rust zelve en luistert, observeert voordat ze haar ideeën en ingevingen doorgeeft. Dit heeft een kalmerend effect op mij en geeft vertrouwen. Je krijgt informatie mee die je aan het denken zet over jezelf en eventuele vervolgstappen. Daisy denkt mee over concepten, vult aan en geeft nieuwe concepten door.

www.bellitacarol.com

Bellita Carol - Singer & PurposeCoach

Door echt jezelf te zijn, Je authenticiteit, geef je groen licht aan anderen dat ook te doen/zijn. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt.

www.suszen.nl

Susanne Hocks

Daily Daisy Community

Hier vind je jouw WARE GELUK door INSTANT MAGIC terug.

 De Holy Space waar je gehoord en gezien wordt voor wie jij bent… 

Kom proeven, ontvangen en genieten van down-to-earth spirituele wijsheden voor dagelijkse sweetness and realness. Ontdek de Magic in jezelf, wie jij werkelijk bent. Zodat je niet langer stiekeme dromen hebt, maar dat droomleven creëert. En het vol passie kunt uiten en je merkt dat jouw expressie mooier, intenser en heerlijker blijkt te zijn dan je nu denkt.  

 

Met de Daily Daisy Community heb ik een Sacred Space gecreëerd, waar vrouwen terecht kunnen voor rust en inspiratie. Waar ze de tijd neemt voor hun goddelijke zelf. Zodat ze hun diepere verlangen, missie en dromen leren kennen en gaan leven.

 

Daisy da Veiga - Spiritueel Transformatie coach, spreker en schrijver

Daisy als Jouw Magic Cheerleader

Naast moeder, ben ik spiritueel transformatie coach, spreker en schrijver.  Ik help vrouwen met ambitie, drive en power zien, hoe ze de zachte kracht, de flow en de magic in zichzelf terugvinden. Vrouwen joinen mijn Instant Magic Community omdat ze de juiciness in zichzelf niet meer voelen.

Omdat ze hun leven vanuit wilskracht leven. Omdat ze denken dat ze door sterk, onafhankelijk en hard te zijn (voor zichzelf), hun doelen gaan bereiken. Ondertussen lopen ze op hun reserves en voelen ze zich leeg, geleefd en moe.

Ik geef al 20 jaar trainingen, talks en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap, Mindset en zakelijke zingeving. En deze lessen deel in in de Instant Magic Community. Hierdoor vinden vrouwen hun weg naar een succesvolle werk-thuis balans, waardoor ze impact gaan maken met hun unieke talent. 

Heb jij grote idealen? Dan ben je in goed gezelschap. VIVA400 nomineerde mij in de top 3 van de vrouwelijke ‘Wereldverbeteraar’ van 2011. En in 2009 en 2010 ben  ik gekozen als vertegenwoordiger van Nederland bij One Young World, de internationale conferentie voor wereldleiders van nu & de toekomst.

Believe in your Magic!

De Instant Magic Community is een betaald platform, waardoor de vrouwen in de community ook die commitment aangaan. Dit houdt de energie zuiver en verbindend, waardoor het veilig voelt en vertrouwd. 

 
Voor wie is de Instant Magic Community?
De Instant Magic Community is ideaal voor gedreven vrouwelijke professionals, die veel ballen hoog houden, met een gezin en een druk leven We groeien samen in spiritualiteit voor die geweldige werk-thuis balans. Met mij als jouw Spirituele Cheerleader is de Instant Magic community de plek om vanuit je hart krachtig te blijven. Vanuit de positieve energie, rust en helderheid is het de leukste en meest liefdevolle plek om te connecten met the goddess wiithin.  

Goddelijke Zelf

Ik ben in die ene zoombijeenkomst al zo veel dingen van mezelf tegen gekomen, daar ben ik nog een beetje ondersteboven van. En vooral het gevoel dat ik gezien kan worden en dat mensen daar iets uit kunnen halen. Dat geeft mij meer zelfvertrouwen waardoor ik weer nieuwe stapjes durf te zetten. En ook het oefenen met voor jezelf opkomen gaf ook al zo veel energie. Ik had echt het idee dat het binnen iets los maakte. Dat was ook weer een klein stapje in in mezelf geloven. Juist die kleine concrete stapjes maken het voor mij waardevol.

www.marloesmoraal.nl  

Marloes Moraal - Dutch Fine Art Photographer

Andere members over de community 

Hoe ervaren vrouwen de Daily Daisy Community?

Een veilige omgeving waar ik kan delen hoe ik me voel of waar ik tegenaan loop. Een groep waar we naar elkaar luisteren en elkaar inspireren. Met als doel om iedereen te laten “shinen” . 

Fernanda dos Reis - Magic Sister Member & Magic Leader

Een inspirerende en empowerment groep van vrouwen. Het is een community waar er naar je wordt geluisterd en waar er adviezen worden gegeven bij iets waar je tegenaan loopt. Girls compete with each other, women empower one another.💪🏽 Daisy, zo een groep hadden wij nodig!  

www.communicate2relate.nl

Elizia Lopes - Relatie coach , Magic Sister Member

Q&A

Ontvang ik de kaartenset thuis?

Jazeker, je ontvangt thuis een brievenbuspakket met daarin een korte reading en een pak reflectiekaarten. 

Zijn de verzendkosten inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen bij de Membership prijs van €27,- incl btw

Wat als ik de kaarten al in huis heb?

Dan heb je een geweldig cadeau om aan een vriendin te geven! Spread the Magic!

Wat als ik niet bij een coachcall kan zijn?

Dan kun je de replay bekijken in de Facebookgroep.

Wat als het membership te duur is voor mij?

 

Ik snap dat het een hele investering voor je is. Vraag jezelf ook af, wat het je kost, als je doorgaat met de onrust.  

Kan ik de Instant Magic Training los volgen?

Ja voor €47 kun je het los krijgen, echter raad ik je de training aan in combinatie met de community, omdat je in de coachcalls vragen en inspiratie kunt krijgen, waardoor je er meer uithaalt. Daarnaast krijg je de training cadeau als je lid woordt van de community. 

Hoe ziet het er praktisch uit?

Na aanmelding ontvang je een welkomstmail met uitleg. Hierin vind je de link naar de online academie en naar de besloten facebookgroep. De Groepscoachcalls vinden via Zoom plaats. Je ontvangt van tevoren een reminder per mail voor de Zoommeeting.