Instant Magic met Daisy da Veiga

Instant Magic, dat moet je ervaren. Het is een gevoel van “gewoon even lekker jezelf zijn.” Ruimte maken om écht te verbinden met vrouwen onder elkaar. Stilstaan bij waar je staat, waar je naartoe wilt en even alle ballen naast je neerleggen.

In die ruimte ontstaat magie en dat gepaard met de kracht van gebed, muziek, dans en openhartige gesprekken. Dat is gewoon Magie. Good vibes only! Je bent welkom. 

Ontdek hoe jij je WARE GELUK en INSTANT MAGIC terugvindt bij Daisy da Veiga’s Community voor ambitieuze Vrouwelijke Professionals

 • Waar je leert dat je goed bent zoals je bent.
 • Waar je helemaal jij mag zijn, met je onzekerheden, je frustraties EN met je ambities.   
 • Waar jij inzicht krijgt in waar je de regie hebt en waar je geleefd wordt (door je gezin, partner, werk, etc). 
 • Waar jij mag groeien en een verschil mag maken.
 • Waar jouw talenten aangemoedigd worden.
 • Waar jij voelt dat je daadwerkelijk iets hebt bij te dragen in de wereld.
 • Waar je ontdekt dat je niets hoeft uit te stellen omdat het niet eerst perfect hoeft te zijn.

Daisy is de rust zelve en luistert, observeert voordat ze haar ideeën en ingevingen doorgeeft. Dit heeft een kalmerend effect op mij en geeft vertrouwen. Je krijgt informatie mee die je aan het denken zet over jezelf en eventuele vervolgstappen. Daisy denkt mee over concepten, vult aan en geeft nieuwe concepten door.

www.bellitacarol.com

Bellita Carol - Singer & PurposeCoach

Instant Magic Community

Je hoeft het niet alleen te doen

 De Holy Space waar je gehoord en gezien wordt voor wie jij bent… 

Kom proeven, ontvangen en genieten van down-to-earth spirituele wijsheden voor dagelijkse sweetness and realness. Ontdek de Magic in jezelf, wie jij werkelijk bent. Zodat je niet langer stiekeme dromen hebt, maar dat droomleven creëert. En het vol passie kunt uiten en je merkt dat jouw expressie mooier, intenser en heerlijker blijkt te zijn dan je nu denkt.  

Daisy als Jouw Magic Cheerleader

Naast moeder, ben ik spiritueel transformatie coach, spreker en schrijver.  Ik help vrouwen met ambitie, drive en power zien, hoe ze de zachte kracht, de flow en de magic in zichzelf terugvinden. Vrouwen joinen mijn Instant Magic Community omdat ze de juiciness in zichzelf niet meer voelen.

Omdat ze hun leven vanuit wilskracht leven. Omdat ze denken dat ze door sterk, onafhankelijk en hard te zijn (voor zichzelf), hun doelen gaan bereiken. Ondertussen lopen ze op hun reserves en voelen ze zich leeg, geleefd en moe.

Ik geef al 20 jaar trainingen, talks en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap, Mindset en zakelijke zingeving. En deze lessen deel in in de Instant Magic Community. Hierdoor vinden vrouwen hun weg naar een succesvolle werk-thuis balans, waardoor ze impact gaan maken met hun unieke talent. 

Heb jij grote idealen? Dan ben je in goed gezelschap. VIVA400 nomineerde mij in de top 3 van de vrouwelijke ‘Wereldverbeteraar’ van 2011. En in 2009 en 2010 ben  ik gekozen als vertegenwoordiger van Nederland bij One Young World, de internationale conferentie voor wereldleiders van nu & de toekomst.

Wat is de Instant Magic Community?

De Instant Magic Community is die heerlijke plek waar je vrouwen ontmoet zoals jij en ik. Die rust, ontspanning en inspiratie willen. Het is de place waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar we met elkaar verbinden, delen en groeien. We maken stappen die je zonder mijn support nooit zou maken. Het is Sisterhood: herkenning, erkenning en…liefde.  

 

Wat maakt de community zo Magisch en uniek?

Wat dacht je van iedere dag een Instant Magic Moment?

Daisy’s Daily Prayer voor jouw dagelijkse inspiratie boost. Voeden met goddelijke energie, alignment en je dag beginnen in verbinding met jezelf. (De Daily Prayer is een dagelijks gebed zonder religie: Je keert je aadacht naar binnen en je connect met de wijsheid van je goddelijke zelf.) En dagelijkse affirmaties om je gedachten op positiviteit af te stemmen!

Believe in your Magic!

De Instant Magic Community is een betaald platform, waardoor de vrouwen in de community ook die commitment aangaan. Dit houdt de energie zuiver en verbindend, waardoor het veilig voelt en vertrouwd. 

 
Voor wie is de Instant Magic Community?
De Instant Magic Community is ideaal voor gedreven vrouwelijke professionals, die veel ballen hoog houden, met een gezin en een druk leven We groeien samen in spiritualiteit voor die geweldige werk-thuis balans. Met mij als jouw Spirituele Cheerleader is de Instant Magic community de plek om vanuit je hart krachtig te blijven. Vanuit de positieve energie, rust en helderheid is het de leukste en meest liefdevolle plek om te connecten met the goddess wiithin.  

Door echt jezelf te zijn, Je authenticiteit, geef je groen licht aan anderen dat ook te doen/zijn. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt.

www.suszen.nl

Susanne Hocks

Instant Magic Membership 

Wil jij graag stappen maken in rust en bezinning en jezelf prioriteit geven in je leven? Je kunt lid worden van de Instant Magic Community voor maar 47 euro per maand.  Ontdek de kracht van jouw feminine power, de helende werking van Daisy’s Daily Prayer en de wijsheid die er in jou huist. Per maand opzegbaar, lifetime value.  Je kunt ook met een proefabonnenemt beginnen, de Superdeal.

Inclusief Instant Magic Academy

Bij je lidmaatschap krijg je gratis toegang tot de Instant Magic Academy. Daar kun je de Instant Magic Training volgen. Deze training bestaat uit 4 video’s met bijbehorende werkboeken, een visualisatie en een meditatie. In slechts een paar stappen herken en overwin jij je angsten en onzekerheden en ga jij doen wat je écht wilt (en wat je hier te doen hebt op aarde). Daarnaast vind je Magic tools in de Academy om te werken aan een Magische Upgrade van jouw ZelfzorgPlan en Money Mindset! 

 Welkomstgeschenk bij de Instant Magic Membership

Bovendien krijg je op dit moment bij de Instant Magic Communityeen geweldige welkomstcadeaus: mijn geweldige carddeck. Ja je leest het goed: Die krijg je gratis thuisgestuurd.

Daisy’s Carddeck 

Ontvang gratis mijn Friday Reflection Kaartenset en geniet thuis of op je werk van mijn heerlijke inspiratie- en inzichtkaarten. Trek een kaart, kijk welk inzicht je krijgt en neem dit mee je dag in. Stop ‘m in je portemonnee, plak ‘m op de koelkast of zet ‘m naast je bed.
Een heerlijk en waardevol moment van bezinning. Mijn cadeau voor jou.

Ook los te bestellen

Goddelijke Zelf

 

Met de Instant Magic Community heb ik een Sacred Space gecreëerd, waar vrouwen terecht kunnen voor rust en inspiratie. Waar ze de tijd neemt voor hun goddelijke zelf. Zodat ze hun diepere verlangen, missie en dromen leren kennen en gaan leven.

 

Daisy da Veiga - Spiritueel Transformatie coach, spreker en schrijver

Instant Magic Membership

MAANDELIJKSE MAGISCHE MEMBERSHIP €27 p/m + WELKOMSTBONUS: Friday Reflection KAARTENDECK

 • Iedere ochtend jouw Instant Magic Prayer voor een dagelijkse inspiratie boost en goddelijke connectie
 • iedere middag een Instant Magic Affirmatie om je mind af te stemmen op positiviteit
 • Om de week een Live Soul Check In Moment. Een live groepscall van 75 minuten, online in Daisy’s Magic Zoom Room. 
 • Persoonlijke zielsboodschappen en verhalen die Daisy da Veiga doorkrijgt en doorgeeft die jou helpen om jouw Inner Magic te voeden en voelen
 • Deel uitmaken van de enige echte open, warme en veilige community van Daisy da Veiga (I got you, sister!)
 • Onderdeel zijn van de Magic Sisters Netwerk, waar jij je gedragen, gehoord en begrepen voelt, in de onderlinge herkenning en verbinding. 
 • Gratis toegang tot de Instant Magic Academy, voor tools trainingen en meer Magic in je dagelijkse leven
 • NU MET BONUS:
 • Daisy’s Magic Carddeck gratis: 52 reflectiekaarten voor diepgang, inzicht en bewustwording (twv €9,95)

Andere members over de community 

Hoe ervaren vrouwen de Instant Magic Community?

Een veilige omgeving waar ik kan delen hoe ik me voel of waar ik tegenaan loop. Een groep waar we naar elkaar luisteren en elkaar inspireren. Met als doel om iedereen te laten “shinen” . 

Fernanda dos Reis - Magic Sister Member & Magic Leader

Een inspirerende en empowerment groep van vrouwen. Het is een community waar er naar je wordt geluisterd en waar er adviezen worden gegeven bij iets waar je tegenaan loopt. Girls compete with each other, women empower one another.💪🏽 Daisy, zo een groep hadden wij nodig!  

www.communicate2relate.nl

Elizia Lopes - Relatie coach , Magic Sister Member

Ik ben in die ene zoombijeenkomst al zo veel dingen van mezelf tegen gekomen, daar ben ik nog een beetje ondersteboven van. En vooral het gevoel dat ik gezien kan worden en dat mensen daar iets uit kunnen halen. Dat geeft mij meer zelfvertrouwen waardoor ik weer nieuwe stapjes durf te zetten. En ook het oefenen met voor jezelf opkomen gaf ook al zo veel energie. Ik had echt het idee dat het binnen iets los maakte. Dat was ook weer een klein stapje in in mezelf geloven. Juist die kleine concrete stapjes maken het voor mij waardevol.

www.marloesmoraal.nl  

Marloes Moraal - Dutch Fine Art Photographer

Q&A

Ontvang ik de kaartenset thuis?

Jazeker, je ontvangt thuis een brievenbuspakket met daarin mijn boek en een pak reflectiekaarten. 

Zijn de verzendkosten inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen bij de Membership prijs van €27,- incl btw

Wat als ik de kaarten al in huis heb?

Dan heb je een geweldig cadeau om aan een vriendin te geven! Spread the Magic!

Wat als het membership te duur is voor mij?

Ik snap dat het een hele investering voor je is. Je kunt per maand aankijken of je lid blijft. Mocht het een maand niet uitkomen? Mail tijdig dat je even stopt. Neem in de tussentijd een gratis abonnement op de Magic Reminders, dan ontvang je mijn ebook ook nog eens gratis in je mailbox en krijg je wekelijks een heerlijke mail van mij.

Kan ik de Instant Magic Training los volgen?

Op dit moment is de training alleen voor Magic Members beschikbaar

Hoe ziet het er praktisch uit?

Na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Hierin vind je de link naar de online academie en naar de besloten facebookgroep. De Groepscoachcalls vinden via Zoom plaats. Je ontvangt iedere 2 weken een reminder per mail voor de Zoommeeting.