Wauw het nieuwe jaar is ingegaan! Ik ben zo blij met de energie die dit nieuwe jaar brengt. Heerlijk! Ik ben elke dag aan het genieten, het voelt alsof we een nieuwe era zijn ingegaan. En dat kan ook wel kloppen, gezien we numerologisch het jaar 1 in zijn ingegaan. Een nieuwe cyclus, die echt voelbaar is.

Mocht jij nog niet helemaal lekker het jaar zijn ingegaan, dan kan reflectie jou een uitkomst bieden. Ik heb in 2014 een video opgenomen die je aanspoort te reflecteren als je merkt dat je meer uit jezelf wilt halen.

Reflectie haalt de informatie van gisteren naar vandaag en biedt nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Dus in plaats van blind de dagen achter elkaar laten komen, sta even stil en check je emoties en gedachten. Hoe zit jij in je vel? Waardeer wat gewaarderd mag worden en tweak wat getweakd mag worden.

Ik ben zelf onwijs aan het reflecteren geweest over waar ik naartoe wil gaan. Doordat ik de eindjaarschallenge heb gedaan heb ik de reflectie over het afgelopen jaar gedaan en nu kan ik vooruitkijken. De informatie die ik uit mijn reflectie heb gehaald voor 2017, zijn:

 • Geniet meer van de momenten
 • Plan je idee├źn
 • Spendeer meer tijd met Familie & Vrienden
 • Spreek je (ongemakkelijke) gevoelens uit
 • Je bent goed bezig
 • Jouw werk is waardevol
 • Je bent een lieve, alerte vrouw en moeder, keep it up!
 • Je mag minder denken en meer in je gevoel zitten
 • Denk positiever over de resultaten die je kunt behalen
 • Doe meer leuke dingen, (feelgoodmomenten)

En jij? Check de reflectievideo en beantwoord de vragen voor jezelf:

 1. Hoe was jouw 2016 op emotioneel en mentaal gebied?
 2. Welke resultaten, gedachten en gevoelens wil je in 2017?
 3. Welke acties moet je hiervoor ondernemen?
Op 26 januari vindt er een workshop plaats waarbij je gaat ontdekken hoe jij jouw dromen kunt realiseren. Wat heb jij daarvoor nodig? Ben jij klaar om jouw droomleven te leven? Meld je dan hier aan en investeer in jezelf!