Wat is Liefde eigenlijk? Voor jou? We hebben het er nu massaal over. Kies voor licht en liefde, weet jij dan welke keuze je te maken hebt. Of eigenlijk, snapt jouw brein dan wat ie moet doen?

Het kan te groots voelen, omdat het niet meteen tastbaar is. Ik wil je wat denkvoer aanreiken zodat de liefde dichterbij komt en je weet welke keuze liefdevol is, voor jou.

Neem even de tijd om diep in en uit te ademen. Neem je lichaam van binnen waar. Wat als je ademhaling een liefdesdaad is, wat als dit nou kiezen voor liefde is. In het hier en nu bewust in en uit ademen. Ademhalen is verbinden met het onzichtbare veld. Want kun je de ademhaling zien, de zuurstof dat we gaan inademen, houd je het eerst vast? Nee. Je vertrouwt erop dat het je longen vult, lichaam vitaliseert en weer uit je lichaam beweegt. Jij hoeft er niets voor te doen, behalve toelaten dat jouw lichaam doet wat het doet.

Kiezen voor liefde is zo simpel, loslaten wat angstig, gespannen voelt. Bij iedere keuze haal diep adem en vraag je af: Wat zou liefde doen? Liefde is open, licht spontaan en zeer krachtig.

Fijne week!