Kanye vertelt over de kracht van in jezelf geloven. Hij zegt dat het nu de tijd is om het beste van jezelf te laten zien en niet hoeft te laten tegenhouden door mensen die jou dingen verwijten in jouw proces, omdat ze jou bijvoorbeeld niet leuk vinden of  het niet gunnen.

Als je denkt dat je niks kan, dan doe je ook niks, maar juist door in jezelf te geloven ga je denken dat je wel alles aan kan. Hij vertelt over dat zijn moeder hem liet geloven in zichzelf, hoeveel mensen ook tegen hem zeiden stop met geloven in jezelf, stop met zeggen wat je allemaal kan,  maar hij luisterde niet naar die mensen en kijk waar hij is gekomen.

“Als ik een kans zie dan ga ik ervoor”

In de video zegt Kanye dat hij dagelijks naar de studio gaat omdat hij de beste wilt worden. Wat doe jij eraan om de beste te worden? Wat zijn jouw dagelijks activiteiten? Houden die jou tevreden of word je eigenlijk ongelukkig van jouw dagelijkse activiteiten?

Het is ongelooflijk hoeveel mensen een leven leiden waar ze zelf ontevreden over zijn. Dit klinkt heel dramatisch en in sommige gevallen is het ook zo. Echter, gebeurt het ook wel eens dat ‘on the surface’ alles goed lijkt en misschien enigszins ook wel voelt. Maar onbewust, geloof je niet helemaal in jezelf en hou je jezelf klein. Je denkt dat je het maximale uit jezelf haalt, maar er is nog zoveel meer uit jezelf en het leven te halen.

Dit herken ik uit mijn eigen leven, dat ik iedere keer weer positief verrast wordt door mijn beperkende overtuiging. Ik denk dan dat ik het beste uit mezelf haal en op mijn maximum zit. Gelukkig maar, want zo kan ik nog meer in mezelf, mijn waarde en kunnen geloven.

In jouw werk, wat zou jij nog meer kunnen betekenen voor jouw collega’s? Als het op jouw gezondheid neerkomt, welk verschil zou je nog willen maken in je eigen leven? Geloof jij in de waarde die jij levert en de financiën die er tegenover staan? In je liefdesleven, durf jij jezelf over te geven en jouw sensualiteit te delen met je partner?

Meer in jezelf geloven, kan ook een cadeau zijn voor anderen.

Haal eruit wat erin zit.

Voor jou!

https://www.youtube.com/watch?v=tnt0jtxlFH4