Speciaal AANBOD!

Met de 3 simpele stappen van de Instant Magic training. Het Online Programma dat jou helpt je doelen en nieuwe inzichten écht te gaan realiseren.

        Alleen OP DEZE PAGINA TE BESTELLEN voor €25,55 (ex btw)

Met gemak de stappen zet richting jouw droom of doel? Met de Instant Magic training leer ik je dé 3 stappen om dit met liefde te doen. Niet meer strugglen, twijfelen en uitstellen maar gewoon op je doelen afgaan. Me-time nemen, je eigen bedrijf anders inrichten of een podcast starten, wat het ook is dat je wilt, deze stappen helpen je dat te realiseren!

Voor wie is deze training?

  Je voelt dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. Je wilt genieten van het leven en ondernemerschap op een ontspannen manier. Meer ruimte nemen voor jezelf en jouw verlangens. Je bent een sterke vrouw en houdt ook veel ballen in de lucht.

Je kunt veel, wilt ook echt veel maar en tóch voel je dat iets je tegenhoudt. Je voelt dat iets je belemmert om bijv. zichtbaar te zijn en jezelf en je mooie werk te laten zien. Of je wilt wat vaker me-time nemen of duurdere tarieven vragen. Alleen, je twijfelt: is het goed genoeg, wie zit er nu hierop te wachten, kan ik het wel, hoe moet ik het nou precies aanpakken?


Ik snap hoe vervelend dit is. Ik zie hoeveel vrouwen dit hebben en het is zo zonde want daarmee sta je jezelf en jouw impact in de weg. Daardoor kunnen heel veel mensen geen kennis maken met jou en jouw mooie werk. Met deze training kan ik jou precies daarbij helpen! Ik heb al 100en mensen geholpen met deze methodiek.


Met deze training kom je tot PRECIES het inzicht dat jou helpt om te doen wat je wilt. Je ontdekt ook HOE je dat gaat bereiken. Door de lessen uit deze training maak je nieuwe energie in jezelf vrij en zet je eindelijk die concrete stappen!!! Je gaat het echt doen, want alles begint bij jouw energie. Deze training helpt jou krachtig en vrij te voelen, zodat jij ieder idee tot stand kunt brengen vanuit plezier en vertrouwen.

 

Kies jij ervoor deze training te doen dan ontvang je de volgende 2 cadeaus gratis erbij:

Zelfzorg Goodiebag: Mijn favoriete tools en inspiratie om de energie te hebben om jouw doelen te behalen

Money Mindset Goodiebag: Leer hoe je jouw relatie met geld transformeert, zodat geld geen belemmering vormt om jouw doelen te behalen. 

Herken je deze dingen?

•   Je weet dat er een andere krachtige
manier is om te werken, genaamd flow, maar je                                   weet niet goed hoe je daarmee in verbinding komt
•   Je voelt je constant opgejaagd
•   Je kunt moeilijk genieten van wie je bent, wat je                                  hebt en doet
•   Je bent ontzettend goed in presteren, maar ook                                 wel moe om continu te moeten presteren
•   Je bent op zoek naar innerlijke rust en balans
•   Je verlangt naar ruimte voor je emoties en je                                         spiritualiteit
•   Je werkt hard en er is nog zoveel wat je niet kunt                                 doen door gebrek aan tijd en energie
•   Je voelt dat een verandering plaats wilt vinden in je leven, het nu op JOUW EIGEN MANIER GAAN DOEN!

 en m 

 

Je bent op de juiste plek! Wat je bij deze Manifestatie training krijgt, is een super simpel systeem zodat je jezelf niet meer kunt saboteren. Weg met de angst om te doen wat je écht wilt!

Kies vandaag voor deze unieke kans om mee te doen aan deze inspirerende training. Ik heb zelf meer dan €100.000 geinvesteerd in de afgelopen 13 jaar om alles te leren wat ik je in deze training meegeef. Van die hele brei heb ik voor jou uitgewerkt, welke 3 simpele stappen leiden naar met gemak je doelen behalen.  

De Instant Magic Training bestaat uit 4 korte en inspirerende video’s met bijbehorende werkboeken, en 2 audio oefeningen. Hiermee leer ik jou de EXACTE simpele stappen om vanuit de juiste energie en mindset wél  actie te ondernemen.

Over Daisy

Daisy da Veiga is een bevlogen spreker, auteur, trainer en coach op het gebied van Spiritueel Transformatie en Persoonlijk Leiderschap. Daisy heeft een bijzonder krachtige connectie met haar Hogere Zelf, waardoor ze altijd al opviel. Onbewust was ze sinds kind al een Opvallende Leider. Sinds ze 7 jaar is staat ze op het podium, toen ze dansoptredens gaf. In haar tienerjaren was ze al leidster van de jongerengroep in de kerk en de feestcommisie van een voetbalclub. In haar 20er jaar is ze geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders. Haar drive is om het vuur in anderen aan te wakkeren, zodat iedereen gelukkig en vreugdevol is!

Daisy da Veiga is een bevlogen spreker, auteur, trainer en coach op het gebied van Spiritueel Transformatie en Persoonlijk Leiderschap. Daisy heeft een bijzonder krachtige connectie met haar Hogere Zelf, waardoor ze altijd al opviel. Onbewust was ze sinds kind al een Magische Leider. Sinds ze 7 jaar is staat ze op het podium, toen ze dansoptredens gaf. In haar tienerjaren was ze al leidster van de jongerengroep in de kerk en de feestcommisie van een voetbalclub. Ze is geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders. Haar drive is om het vuur in anderen aan te wakkeren, zodat iedereen gelukkig en vreugdevol is!

You can have it all!

Daisy was 23 jaar toen ze haar eigen bedrijf begin in Abu Dhabi. Ze heeft in de afgelopen 13 jaar als ondernemer wereldwijd gewerkt: België, Duitsland, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Zwitserland, Zuid Afrika en Egypte.
Haar werk gaat over het vergroten van het dagelijks spiritueel bewustzijn door middel van zelfreflectie.  Inspirerend Spreken heeft ze veelal gedaan op (eigen) events, met een Ted Talk, als radioprogramma host, Vlog voor de lokale televisie, op haar YouTube Kanaal, Daily Daisy Podcast en heel erg veel op social media. 

 

Daisy is nu een liefdevolle moeder van 2 zonen, Isaiah en Levi en getrouwd met Mark. Naast tijd spenderen met haar gezin, haar relatie met God, ontwikkelt ze programma’s om anderen te helpen hun levenskwaliteit te verbeteren. Daisy heeft een passie voor dansen, muziek, diepgaande gesprekken, wandelen in de natuur, lezen en inspirerende preken en podcasts beluisteren.

Wat anderen vinden van werken met Daisy 

Q&A

 Wat gebeurt er als ik de training koop?

Je ontvangt meteen een mail met de inloggegevens voor de training

 Hoe lang heb ik toegang tot deze training?

Voor altijd, zolang deze training bestaat. 

Ik kan niet meteen de training volgen, kan ik het ook na de zomer doen?
Ja, je blijf toegang houden tot de Instant Magic Training, dus je kunt het doen wanneer dat jou uitkomt.

Waar vind ik de goodiebags?

De goodiebags zijn digitaal en die vind je bij de training! Onder de lessen zie je de goodiebags meteen staan!

Hoe lang duurt het om de training te volgen?

De video’s duren niet langer dan 10  minuten, het gaat echter vooral om de werkboeken. Die helpen jou jouw eigen antwoorden te vinden op hoe JIJ wat ik je uitleg kunt toepassen op je eigen dromen en doelen 🙂 Als je 2,5 uur neemt kun je deze training doen. Voor ieder nieuw doel kun je het weer opnieuw volgen.