Kies voor Positiviteit

Een Tweede Lockdown. Wie had dat gedacht? En dat vlak voor kerst. Toch zijn er mogelijkheden om de vrede en vreugde te voelen. Wij van de Instant Magic Community bieden jou daarom graag een Positieve boost met Poetry online. Zodat thuis zitten ook inspirerend is voor je. Op maandag 21 december om 20:30 uur komen we samen. Wil jij samenkomen juist in deze tijd en de kracht van positiviteit en inspiratie ervaren? Meld je dan gratis aan via onderstaande link en je ontvangt de link waarmee we maandagavond bijeen komen.

Een Tweede Lockdown. Wie had dat gedacht? En dat vlak voor kerst. Toch zijn er mogelijkheden om de vrede en vreugde te voelen. Wij van de Instant Magic Community bieden jou daarom graag een Positieve boost met Poetry online. Zodat thuis zitten ook inspirerend is voor je. Op maandag 21 december om 20:30 uur komen we samen. Wil jij samenkomen juist in deze tijd en de kracht van positiviteit en inspiratie ervaren? Meld je dan gratis aan via onderstaande link en je ontvangt de link waarmee we maandagavond bijeen komen.

Instant Magic Positieve Boost

Hoe zou het voor je zijn om 300% te groeien in jouw lef? Om vanuit vrijheid en vertrouwen te doen wat je écht wilt? Met het Instant Magic pakket ontdek je wat je wilt, wat je mag geloven om te doen waar jij naar verlangt en hoe je makkelijk succesvol kunt worden. Leer hoe jij op een simpele ontspannen manier jezelf en jouw verlangens centraal kunt stellen. Niet meer strugglen, maar met gemak op je doelen afgaan en je werk én gezin naar een hoger plan tillen. Overwin jezelf met de tools en inspiratie uit het Instant Magic pakket voor de actieprijs van €47 ex btw!!!!!

Dit pakket bestaat uit: 
Het boek ‘In 10 stappen Ontspannen Succesvol. In dit boek leer je van mij en andere leiders hoe jij meer impact kunt maken in minder tijd door meer te voelen en volgen wat jouw hart je ingeeft. Je krijgt hele praktische opdrachten en vet veel inspiratie  TWV €17,50

De Instant Magic Training leert jou in 3 simpele stappen van verlangen naar actie te gaan. Deze online training bestaat uit video lessen met bijbehorende werkboeken, een visualisatieoefening en een meditatie. Hiermee leer ik jou de exacte stappen om met de juiste energie in jezelf te verbinden, zodat je wél de keuze voor jezelf maakt die je nog niet maakt. Namelijk om je hart te volgen en het avontuur aan te gaan!

TWV €97
Bestel je jouw pakket voor 1 december? Dan krijg je de digitale Instant Magic Goodiebag cadeau met toffe Zelfzorgtools die jou helpen om jezelf centraal te stellen en je daar goed bij te voelen. Remember your Magic!!!
TWV €47
Bestel je jouw pakket voor 1 december? Dan krijg je de digitale Instant Magic Goodiebag cadeau met toffe Zelfzorgtools die jou helpen om jezelf centraal te stellen en je daar goed bij te voelen. Remember your Magic!!!
TWV €47

Maak er het beste van.

Om het beste ervan te maken, begin je bij je beste zelf naar boven te halen. Als je echt iets wilt, moet je er ook echt voor gaan. Ik ben zelf een getrouwde moeder, 12,5 jaar ondernemer en heb al duizenden mensen bereikt met mijn boodschap “Haal eruit wat erin zit!”

Maar bovenal heb ik mezelf geholpen, door mijn gedachten en mijn netwerk vooral positief en inspirerend te laten zijn. Dat bied ik jou ook een week lang gratis aan, zodat ook jij ervaart hoe de kracht van positiviteit als vleugels kunnen dienen.

 

Over Daisy da Veiga

Daisy da Veiga staat al 30 jaar te stralen op podia. Ze is een bevlogen spreker en auteur op het gebied van Magisch Leiderschap. In haar tienerjaren was ze al leidster van de kerkelijke jongerengroep en van de commissie van een lokale voetbalclub. Ze is geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders. Ze was 23 jaar toen ze haar bedrijf opstartte in Abu Dhabi en heeft duizenden mensen geholpen hun denken en daarmee hun leven te transformeren.

 
Ze heeft in de afgelopen 12 jaar als ondernemer wereldwijd gewerkt: België, Duitsland, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Zwitserland, Polen Zuid Afrika en Egypte.
Deze vuur en passie komt voort uit een vurig verlangen: ertoe doen!
 
Haar ratrace modus waarin ze enorm veel werk kon verrichten en bewonderenswaardige prestaties heeft geleverd, gaf geen blijvende voldoening. Daisy leerde om naast haar prestaties ook haar emotioneel welzijn serieus te nemen. In 2018 kwam ze achter het belang van voor jezelf kiezen en dat wat voor jou goed voelt, toen ze mocht herstellen van overspannenheid en depressie. Na een sabbatical van 1,5 jaar ontdekte ze een andere manier van succesvol worden. Dit noemt zij Ontspannen Succesvol leven. Dat is precies wat jij ook leert in dit pakket: Van betekenis zijn zonder jezelf voorbij te rennen. 

Over Daisy da Veiga

Over Daisy da Veiga

Daisy da Veiga is een bevlogen spreker, auteur, trainer en coach op het gebied van Spiritueel Transformatie en Persoonlijk Leiderschap. 

Sinds ze 7 jaar is staat ze op het podium, toen ze dansoptredens gaf. In haar tienerjaren was ze al leidster van de kerkelijke jongerengroep en commissie bij van een lokale voetbalclub. Ze is geselecteerd als vertegenwoordiger van Nederland voor de internationale One Young World Summit. Een bijeenkomst voor de wereldleiders van de toekomst en nu, zoals Kofi Annanꝉ, Desmond Tutu, Clarence Seedorf, Prinses Marit van Noorwegen en nog vele andere leiders.
Ze was 23 jaar toen ze haar bedrijf opstartte in Abu Dhabi. Ze heeft in de afgelopen 12 jaar als ondernemer wereldwijd gewerkt: België, Duitsland, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Zwitserland, Polen Zuid Afrika en Egypte.
In 2018 heeft Daisy haar leven omgegooid na een periode waarin ze mocht herstellen van overspannenheid en depressie. Haar ratrace modus waarin ze enorm veel werk kon verrichten en bewonderenswaardige prestaties heeft geleverd, putte haar uit.  Na een sabbatical van 1,5 jaar ontdekte ze een andere manier van succesvol worden. Dit noemt zij Ontspannen Succesvol ondernemen en haar werk gaat nu hierover. 

Geloof in jezelf!

 Je kunt nog zoveel actie ondernemen, als je dat niet vanuit de juiste overtuiging doet levert het niet op wat je écht wilt. Wat je werkelijk gelooft over jezelf, bepaalt je uitkomst. Door de oefeningen te doen uit dit pakket ga je op een ontspannen manier jouw geloof boosten!
 
Het doel is dat jij je goed voelt over jezelf en jouw verlangens. Hoe jij je voelt is belangrijker dan wat je bereikt en dat de nadruk hierop ligt, maakt deze training anders dan andere programma’s. Jij en jouw gevoel staan centraal en dat is precies de mindset die ik je uit eigen ervaring leer. Ga jij vanuit een nieuw geloof in jezelf je leven naar The Next Level tillen. Die waarvoor jij geboren bent? Het is tijd om je grootsheid te omarmen en je niet kleiner te maken dan je bent. 
 
“There is no amount of action that can compensate for the lack of alignment.” Abraham Hicks

Daisy’s doorbraak

Daisy’s doorbraak kwam door 3 belangrijke inzichten waar ze momenteel in groeit en ontwikkelt:
 
• Doordat ze besefte dat ze te veel alleen deed en veel meer hulp toeliet in haar leven. Door een fantastisch ondersteunend netwerk in en om haar bedrijf te bouwen, kan ze vanuit rust en met ondersteuning groeien zonder zichzelf te overwerken. ‘S middags in bad kunnen gaan met haar zoon, is een beloning waar ze dagelijks van geniet. 
 
• Daarnaast is Daisy gaan leren haar waarheid te spreken en haar ware zelf te laten zien. Waar ze eerst het woord God niet in de mond durfde te nemen als ondernemer, deelt ze nu dagelijkse krachtige gebeden in haar community. Ze zweert bij het versterken van je geloof en relatie met God/Het Universum om écht innerlijke rust te vinden. Waar ze eerst te bescheiden was en niet trots op zichzelf durfde te zijn, laat ze nu met trots haar kracht en vertrouwen zien en danst ze ook als ze spreekt!
 
• Het derde belangrijke element dat tot doorbraak leidde is Zelfzorg! Durven voor zichzelf te kiezen is voor iemand als Daisy die enorm worstelt met pleasen en bescheidenheid,  een dagelijkse opgave. Door wel steeds opnieuw te kiezen voor wat zij nodig heeft, boven haar kinderen en klanten, word ze veel liefdevoller en impactvoller in haar gezin én bedrijf. 

Vrijheid, blijheid en vertrouwen voeren nu de boventoon in haar leven met een lege agenda en heerlijke klantenstroom! Dit gunt ze iedereen en de exacte stappen daarnaartoe leer je met dit leuke pakket. 
Wil jij dit ook voor jezelf? Meld je aan voor de Instant Magic Challenge en laat Daisy je meenemen in haar magische wereld. Zodat jij ook ervaart wat de kracht van inspiratie.

Wat anderen over Daisy’s werk zeggen:

‘In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

www.dolly.nl

Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende spreker, droomdoelencoach, ondernemer en auteur

‘Durven zoeken naar een ander manier van leven, is moedig. De 10 stappen uit Daisy’s boek zijn de stappen van haar zoektocht uit het lijden. Dat lijden gaat over stress, overspannenheid en een gevoel van ontevredenheid. Met dit boek krijg je handvatten en inzichten aangereikt die jou de weg wijzen naar een betekenisvol leven vanuit ontspanning. Vanuit het hart. Het gevoel van rust en voldoening is het grootst wanneer je leeft vanuit het hart.’

www.thepoweroftheheart.com

Baptist de Pape - Maker en schrijver van de film en het boek ‘The Power of The Heart’

Ik heb het boek van Daisy altijd binnen handbereik. Dit is echt een boek wat je er heel makkelijk bijpakt. Er staan veel vragen in die je jezelf kan stellen. Dit geeft meteen helderheid. Zeker als je even ‘vastloopt’. Daarnaast is Daisy gewoon een heel fijn mens. Zij weet als geen ander dingen die je zegt, meemaakt en voelt positief om te draaien. Ze is een mega waardevolle spiegel voor mij. Ik zeg nu zelfs vaak in mijn hoofd: “Hoe zou Daisy dit zien.” Wat zou zij doen? Ze laat je echt inzien hoe belangrijk jij zelf bent in alles wat je doet. Als moeder, ondernemer, vrouw of vriendin. En dat je jezelf dus ook zonder schaamte of schuldgevoel op nr 1 mag zetten.

Arlette Dijkstra - Moeder & Pinterest Expert www.pincreative.nl

Sinds ik Daisy ken zijn er veel mooie dingen op mijn pad gekomen die ik dankzij haar heb leren zien. Daarnaast geeft ze mij een goed gevoel over mezelf en heb ik door haar mijn krachten beter leren kennen.
Janne Wijk, traject begeleider Albeda College

Ik vind het heel knap dat je zoveel passie en zelfvertrouwen uitstraalt als je spreekt voor een groep als tijdens één op één coaching. Jij kúnt een heel groot doelgroep bereiken omdat je open minded bent en dingen van verschillende perspectieven kunt zien.

Daarnaast durf je jezelf ook kwetsbaar op te stellen. Dit zorgt voor verbinding en laat ook zien dat we allemaal mens zijn. Waardoor ik als coachy goed kan levelen met jou en míjn ontwikkeling uiteindelijk centraal blíjft. Om deze redenen heb ik voor jou als coach gekozen.

Liliana

Dank je wel Daisy voor het doen inzien dat mijn uitdaging lag in het thuisblijven. Dingen doen waar ik blij van word en mijn plannen niet in de war laten gooien door anderen. 

Fernanda

Daisy ik wil je nogmaals bedanken. Jouw coaching heeft me echt positief veranderd!! Sinds na jouw coaching lessen is mijn relatie ook super verbeterd wat heeft gemaakt dat we meer naar elkaar zijn toegegroeid. Ik durf mijzelf meer open te stellen en liefde te ontvangen. Thanks xxx
Alycia

Those who believe in magic, are those who bring magic into the world. Those who fear their Inner Magic, are those who stop Magic from entering the world. Which one are you?