Klinkt misschien gek, maar ik meen het toch echt.
Huilen van ontroering, vreugde en de kern raken. Bezig zijn met waar het werkelijk om gaat. Het gevoel hebben dat ik leef en precies ben waar ik moet zijn en doe wat ik moet doen. Daar word ik gelukkig van. Dat is niet altijd Hallelujah, maar zelfs in mijn sombere dagen en die heb ik ook, voel ik dat ik ben waar ik moet zijn. En dat geeft mij aan dat ik 100% vanuit mijn gevoel onderneem. Dat ik volledig mezelf kan zijn in mijn werk.

Het zette me aan het denken, de momenten dat ik zo geraakt ben dat ik ervan moet huilen. Het gebeurde bijv, toen ik dit filmpje hieronder zag van een zangeres die meedeed aan The Voice. Dat je voelt dat het klopt, dat ze haar hart zingt en weet dat ze wat te geven heeft. Ik krijg er kippenvel van en ja ook tranen, want mensen helpen hun Stem te vinden en die te durven delen met de wereld, dat is waar het mij om draait.

Hoe zou het zijn als je dit elke dag in je werk ervaart?
Dat je voelt dat je bent waar je wilt zijn, dat het goed is, dat je je innerlijke leiding volgt. Dat je jouw Missie leeft en mensen helpt zoals alleen jij kan helpen. Dat je nuttig bent, van waarde, gewoon zoals je bent. Dat wie jij bent en dat het werk dat jij doet, goed én betekenisvol is.

Dit is het dagelijks gevoel die ik iedereen gun en die ik zelf ook heb. Helaas hebben mensen meestal tranen van niet op hun plek te zitten. Geen goed gevoel hebben over zichzelf of over hun werk. Het gevoel hebben iets anders te willen, maar niet weten hoe daar te komen. Je voelt iets in jouw hart dat als een vuurspuwer naar buiten wilt, maar het is bang om zich te branden. Of het is niet geoorloofd op de werkvloer of in jouw omgeving. En het inslikken van die vuur, brandt van binnen en leidt tot tranen van een ander soort. Het soort dat jou ongelukkig maakt.

Gelukkig zijn op de werkvloer
Je werkleven tillen naar een ander niveau. Een niveau dat meer matcht met de vuur van binnen, oftewel passie, dat is waar ik je bij kan helpen. Waar ik je bij wil helpen, omdat dat de tranen van vreugde bezorgt bij mij. Iedere keer weer dat ik zie dat mijn klanten, zichzelf nog meer accepteren, zichzelf durven uit te spreken, laten zien en zich vrijer voelen,  pink ik een traan van geluk weg.

Omdat ik en de ander ons PASSIE LEVEN! En is dat niet het doel van het leven: Gepassioneerd leven ipv Perfect Ongelukkig Leven?

Dat is waarom ik de mindere dagen met liefde omarm, ondanks de frustratie van het niet weten, de vermoeidheid van te hard werken soms, het verdriet van vastzitten. Dit allemaal is het het waard omdat ik de kracht mag ontdekken bij mensen en het geluk die daarbij vrij komt, is priceless! Want jouw stem helpt andere mensen weer en zo geven we de kracht en het geluk door!

 

Wil jij nu je dit leest niet ook huilen op je werk? Omdat het zo magisch mooi is. Ik help je daar graag bij! Ik heb nog 2 plekken voor Het Speak Your Power Programma, waarvan je gelukkige tranen krijgt! Net als ik in het filmpje dat je bij deze link ziet.