Hou van jezelf en je houdt van het leven

Afgelopen weekend heb ik de seminar ‘Ontketen de Kampioen’ meegemaakt. Wauw wauw wauw. Bijna geen woorden voor, maar ik ga toch mijn best doen mijn gevoel en ervaring te omschrijven in deze blog.

Ik ben nu 10 jaar bewust bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dit was een soort van viering van mijn tienjarig jubileum van bewuste groei in dit leven ofzo.

Wauw wat heb ik veel ketenen losgelaten! Ik sta hier op dit moment in mijn leven als een kampioen. Ik vier mijn leven! Ik vier mijn successen! Ik vier mijn leermomenten! Ik vier dat ik zulke mooie mensen om me heen mag hebben! Ik vier de liefde! Ik vier alle inzet en waar het naar toe heeft geleid, of dat nou slagen of leren is geweest.

Want er is geen falen, er is alleen feedback voor de volgende poging. Pogingen om dromen te realiseren, om gelukkiger te worden, om je beter te voelen. Doen we niet allemaal zulke pogingen?

Wat ik zo mooi vond aan deze seminar is de briljante wijze waarop Rutney de mooiste processen (familieopstelling, NLP, The Work en meer) heeft weten te combineren. Het is een reis naar het binnenste van jezelf, waar je een vleugje liefde aan jezelf geeft om zo liefdevoller met je angst om te gaan.

Ik was bang dat als ik te sterk, krachtig of succesvol was, mensen me niet meer willen zien, omdat ze dan minder leuk zouden vinden. In feite was ik dus bang voor mijn eigen kracht en bedacht ik dat anderen me erop zouden afwijzen. Dit is ook weleens gebeurt, maar had niks met mijn kracht te maken. Nu besef ik, ik ben wie ik ben en ik ben waardevol voor mijn medemens. Voor hen die er open voor staan.

Ik heb meerdere beperkende overtuigingen gebroken. Met een plank, een pijl heb ik met mijn keel gebroken en met blote voeten mocht ik weer over hete kolen lopen. Als je voor hete vuren staat, loop je er gewoon over heen met blote voeten. Wat een metafoor! Ik ging er weg als een kampioen.

Merk jij dat je niet hebt wat je wilt, dat iets je tegenhoudt maar je weet niet wat? Of je weet wel wat maar weet niet hoe je dit transformeren moet? Gun jezelf dit empowerment feest en overwin je angsten. Klik hier voor meer informatie en ontketen de Kampioen! Ik ben een kampioen en jij ook! En daarom mag ik deze link voor korting met je delen.

 

http://www.rutneysluis.me/odk2betaalopties