Ik ben deze week in Lissabon voor een uitwisselingsproject op het gebied van empowerment met stichting Manage your talent. Super leuk om mee te mogen maken. Ik houd van de warmte van de stad. Niet per se alleen van het weer, want het regende gewoon tot maandagmiddag. Het is meer het welkome gevoel dat ik ervaar.

Alles leuk en aardig. Zondagavond ging ik mijn koffer uitpakken en wat zie ik? Een aantal kledingstukken zitten onder de haarlotion. Fuck! Dat is balen! Naast dat mijn gezichtslotion ook mijn handtas in de koffer doordrenkt had, ook dit.

Nou ik heb even goed gebaald, maar bedacht me snel dat dit betekent dat ik echt moet gaan shoppen. Elk nadeel heb zijn voordeel.

Elke ochtend als ik wakker word doe ik affirmatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen en lezen om met positieve energie aan mijn dag te beginnen.

Ik ben geïnspireerd door het boek Miracle Morning van Hal Elrod. Het is echt de beste start van de dag. Ik ben meteen diep verbonden met mezelf en Het Oneindige Veld. (Noem het God of Universum)

Toen ik maandagochtend wakker werd in Lissabon en ik merkte dat mijn kamergenoot Jessica ook wakker was, wilde ik meteen delen (lees: klagen) over mijn kleding dat  vies geworden was in mijn koffer. Ik wou ook echt op die ‘hoor wat mij overkomen is’-tour gaan.

En ineens dacht ik: maar Daisy serieus? Wil je echt zo je dag beginnen? Ga maar lezen visualiseren en heel diep ademhalen.

Ik begin mijn dag goed ipv met zeiken. Sterker nog dan laat ik ook Jessica’s dag beginnen met gezeik

Wauw was ik ff blij dat ik nog net op mijn tong kon bijten en positieve verbindingen ging visualiseren.

Hoe begin jij je dag? Verbind je met jezelf? Ga je gelijk opstaan en doen? Lees je het nieuws (het negatieve dat in de wereld gebeurt)?  Ga je rustig ontbijten? Wat is jouw ritueel en hoe beïnvloedt dit de energie van jouw dag?

 

Een ademhalingsoefening die ik graag met je wil delen en die je elke ochtend zou kunnen doen om even met jezelf te verbinden. Adem 4 tellen rustig in en 6 tellen rustig uit. Wat je ook nog kan doen is visualiseren dat je een bepaalde kleur (bijv. Groen en Roze) in en uit ademt en zie voor je hoe deze kleur energie je hele lichaam vult met rust, kracht en liefde. Van je teen tot je kruin. 1 minuut elke ochtend dit doen kan al enorme verschuivingen in je gemoedstoestand teweeg brengen. 

 

 

Fijne dag! Elke dag!

Haal eruit wat erin zit.

Liefs,

Daisy