Als je je realiteit wilt veranderen. Ga dan naar binnen. Alleen in onze innerlijke wereld kunnen we onze uiterlijke wereld veranderen.

Een plant houdt water niet op zijn bladeren. Het water gaat naar de wortels en daar neemt die het op zodat het zijn bladeren kan voeden. Ook wij mensen werken zo. Wat erin gaat is wat eruit komt. Voed jij jezelf met negativiteit of positiviteit? Kijk naar hoe jij je leven ervaart en je hebt jouw antwoord.

Zoals je zaait, zul je oogsten.

Soms is het een winterperiode en heb je helemaal geen bladeren (resultaten). Maar dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt. Als je een zaadje plant, ga je het ook niet elke dag opgraven om te kijken of er wat groeit. Voed jezelf met vertrouwen en geduld. Zolang we ons innerlijke wereld voeden ervaren we vanzelf de vruchten ervan. Ik kwam laatst tot de conclusie dat ik echt al heeeel wat jaren bezig ben met mezelf positief te voeden. Sowieso sinds september 2007 toen ik The Secret las. Maar ook daarvoor toen ik heel actief bezig was met mijn geloof.

Met wat voed jij jouw innerlijke wereld en dus jouw realiteit? Welke informatie krijg jij tot je? Wat lees je? Wat kijk je voor films? Welke gesprekken heb je? Praat je over je dromen en doelen of over jouw klachten? Let jij op de dingen die je niet wilt of geef je aandacht aan wat je wel wilt? Welke voeding krijgt jouw geest van jou?

Je realiteit verander je in jouw innerlijke wereld. Fijne inzicht toch dat je niets buiten jezelf hoeft te zoeken?

Haal eruit wat erin zit,

 

Veel liefs,

Daisy da Veiga