Ik heb een visie en een intentie voor mijn leven. Dit is een visie voor mijn toekomst dat mij vandaag de dag richting geeft. Je kent mijn slogan vast wel “Haal eruit wat erin zit”. Dat is gebaseerd op mijn wens dat ik in mijn leven mijn ‘zielsopdracht’ volledig uitdruk en vervul. Dat is mijn intentie met elke video dat ik opneem, bericht dat ik inspreek, blog dat ik schrijf en gesprekken die ik voer.

Het is ook mijn opdracht om die zielsopdracht steeds helderder te krijgen. We hebben allemaal een missie en een unieke bijdrage te leveren hier op aarde.

“De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je geboren bent en de dag waarop je ontdekt waarom”  Mark Twain

In mijn werk heb ik vaak te maken met mensen die ‘het’ even kwijt zijn. Dat ‘het’ blijkt, contact met ons ware ik te zijn. Dat stuk in onszelf waar we alles al weten, waar we haarfijn aanvoelen of iets wel of niet voor ons is, waar ons kracht zit en waar we altijd op kunnen vertrouwen. Ervaar jij een bepaald gemis in jouw leven? Weet dan dat niks buiten jezelf dit kan opvullen. We leven in een maatschappij waarbij vele reclames suggereren dat als we dat kopen, we ons gelukkiger zullen voelen. Geluk komt van binnenuit, althans duurzaam geluk.

Ik voel me namelijk écht wel even gelukkiger als ik een nieuwe outfit heb, net mijn haar heb gedaan of van waarde ben geweest voor een ander. Alleen dat is van voorbijgaande aard en het gaat erom dat we juist tussen dit soort momenten niet in een soort gat vallen. Want dan zijn we continu opzoek naar een shot geluk van buitenaf en dit kost eigenlijk veel te veel levensenergie.

We hoeven narigheid niet per se te zien als ongeluk, we kunnen het ook interpreteren als feedback. Feedback van het leven over hoe we in contact staan met ons innerlijke krachtbron. Soms is het feedback dat we veel meer aankunnen dan dat we denken. Dan worden we niet gepest door het leven, maar sterker gemaakt. Soms is het dat we niet zo sterk hoeven te zijn als dat we denken, we worden gesteund en mogen daar meer op vertrouwen.

Door stil te zijn en te reflecteren over wat er nu gebeurt in jouw leven, krijg je feedback en voel je je op koers. En dat gevoel is echt HEEEEL fijn.

Haal eruit wat erin zit!

Voor jou!

 

Daisy da Veiga