In het filmpje vertelt Gabriëlle over de 10 regels voor succes. Ze is een life coach, motivational speaker en spirit junkie.

“Je kan alle goede dingen zeggen die je wilt, maar als je het niet denk of uitvoert dan gebeurt er niks”.

10 regels voor succes:

1. Nu handelen, start er mee en de druk gaat er af, je zult je veel beter voelen nadat je er mee bent begonnen.

2. Overwin je angsten, angst is hetgeen dat je tegenhoudt van wat je eigenlijk echt wilt. Als je die angst los laat dan kun je je pas goed voelen in wat je doet.

3. Geniet van wat je doet, denk aan de dingen die je wilt bereiken zie het niet als een probleem maar geef er aandacht aan en je zult ook geluk aantrekken.
Soms, als het niet leuk is op je werk ga dan juist op zoek naar de dingen die wel leuk zijn.

4. Wees bereid om te veranderen. Als je graag je doelen wilt bereiken, moet je soms dingen aanpassen aan jezelf.

5. Oefen het vergeven van jezelf, als je dat meer doet zal je stemming en de energie om je heen veranderen. De sleutel tot vrijheid, geluk en succes is het vergeven van jezelf.

6. Verander je gedachten. Je kan tegen de buitenwereld nog zo goed en lief doen, maar als je het niet denkt dan vervuil je letterlijk de planeet.

7. Ga op zoek naar jouw verlangens. Neem jouw gedachten en gevoelens die je ergens bij krijgt serieus ,want misschien is dat wel jouw diepste verlangen.

8. Kies een perspectief voor een positief leven. Zet je problemen in tot kansen. Als je positief leeft dan raak je vertrouwd met die manier van doen.

9. Wees eerlijk tegen jezelf, als je veel negatieve mensen om je heen hebt denk dan bij jezelf wat wil ik, ga ik met hun door of niet. Kijk naar jezelf en denk trek ik veel negativiteit aan? wees eerlijk tegen jezelf.

10. Laat je liefde zien, als je door een moeilijke tijd gaat is het begrijpelijk dat je niet zegt dit is een super mooie dag met regenbogen overal, maar denk wel bij jezelf ik ga vandaag liefde uitstralen naar buiten toe.