Vanuit inspiratie gaan dingen zo veel sneller, makkelijker en magischer.

Als ik geïnspireerd ben schrijf ik een blog in 2 minuten. Een workshop binnen een kwartier. Komen de beste ideeën tot me om projecten vorm te geven.

Ik hou van inspiratie. Inspiratie houdt ook van mij ben ik achter gekomen. Je weet wel dat lightbulb moment. Ik kan me wel voorstellen dat ze dat lightbulb moment noemen want ineens heb je helderheid. Zoals wanneer een licht ineens schijnt in een donkere kamer en je weer alles kan zien.

Vroeger als ik iets moest creëren ging ik heel hard nadenken. En keihard fronzen. Dat was forceren besef ik nu. Tegenwoordig ga ik chillen. Thee drinken. Boek lezen. Sporten. Een gesprek voeren. Kaarten trekken. Dat is loslaten.

Want wat ik dan doe is dat ik mezelf afstem op een positieve frequentie. En dan? Dan ben ik een match me een goed idee of met meer helderheid.

Alles is energie enlike attracts like’. Dus dat fronsen brengt meer om te fronsen en dat loslaten brengt meer ruimte om te ontvangen.

Het is net als zand in je hand. Als je je best doet en het keihard gaat vasthouden, loopt het uit je handen. Als je hand gewoon open houdt kan je zelfs meer zand ontvangen en blijft ‘t liggen.

In een situatie waarin je op dit moment even niet meer weet wat te doen. Probeer eens een andere aanpak. Ga eens chill ermee om en laat het antwoord tot je komen. Zoek je lightbulb niet op maar laat het op je schijnen.

Haal eruit wat erin zit.

Liefs

Daisy