[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ja, ik doe mee aan Empower Yourself!” color=”violet” i_icon_fontawesome=”fa fa-key” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D35943||target:%20_blank”][vc_column_text]In deze online training leer jij de 10 stappen die jouw kracht en zelfvertrouwen vergroten. Alleen daarmee kan je jouw doel of droom realiseren! Het gevoel van groei, draagt enorm bij aan het gevoel van geluk. Als jij je gelukkig voelt, zul je minder stressen. Je leert steeds meer op jezelf vertrouwen, omdat je jezelf beter leert kennen en werkt aan jouw positieve mindset. 10 dagen lang krijg je iedere ochtend een opdracht om jezelf te bekrachtigen. Ontdek wat je werkelijk wilt, wat jou tegenhoudt en voel je met iedere oefening sterker en rustiger worden. Stop met alleen maar dromen, start met doen. Dit zijn dé stappen om erachter te komen wat jij wilt en hoe je jezelf kunt overwinnen! Aarzel niet en werk aan het vergroten van jouw kracht en zelfvertrouwen, dat maakt jouw leven een stuk fijner op alle gebieden! Wat zou jij doen als jij 100% zelfvertrouwen had en wist wat jij uit het diepste van jouw hart wilt in het leven? Op de 10e dag sluiten we af met een online training! Gedurende de loop van het programma kan je iedere dag jouw inzichten delen en vragen stellen in de besloten Facebook groep.[/vc_column_text][vc_btn title=”Ja, ik doe mee aan Empower Yourself!” color=”violet” i_icon_fontawesome=”fa fa-key” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.e-act.nl%2Fcart%2Fdo%2Fadd%3Fa%3D2624%26p%3D35943||target:%20_blank”][vc_column_text]Wat hebben anderen aan Empower Yourself gehad?
  •  Veel !! 😉 Ik ben bewust geworden dat het echt van uit je zelf komt. Het zijn dingen die ik wel weet, maar niet bij stil sta.
  •  Ik weet nu waarom ik snel afhaak bij de dingen die ik wil bereiken. 
  •  Ik ben me zelf tegengekomen en ik zal nu meer voor me zelf opkomen, zodat ik kan bereiken wat ik wil.
  •  Ik heb geleerd tijd te nemen en stap voor stap te werk te gaan en zeker door te zetten
  •  Wat ik echt heb geleerd is inzicht houden, balans opmaken , vertrouwen en genieten
[/vc_column_text][vc_column_text]Wat kan je verwachten van het programma? Diverse oefeningen om inspiratie op te doen, om te ontspannen, visualiseren, reflecteren en doelen te stellen. Er zitten schrijf-, doe- en reflectieopdrachten tussen. Dit zijn de basisstappen om bewust te zijn van waar je nu staat en daar positief naar te kijken. Vervolgens gaan we kijken naar hoe ga jij komen waar jij wilt zijn![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]