Hey mooie Vrouw!!
Hoe gaat het met je? Voel jij je ook net zo stormachtig als het weer?
Ik wel, of misschien komt dat doordat ik vandaag 1 kopje koffie op heb?
Soms heb je een boost nodig, zoals koffie dat kan zijn. Sinds ik in verwachting was van mijn eerste zoon in 2015 kon mijn lichaam koffie niet meer verdragen zoals eerst.
Ik dacht dat ik last van paniekaanvallen en hartkloppingen had. Ik was toen nog niet zo verbonden met mijn lichaam zoals ik dat nu ben.

Het duurde dus even voordat ik doorhad dat het koffie was waardoor ik me zo opgejaagd voelde.
Ik stond met mijn stagiaire bij het stoplicht en ik zei tegen haar: “Ik wil rennen, in het wilde, zonder doel, gewoon even rennen en schreeuwen. WHAAA ik voel me zo….wild.”
Ze keek me aan, knipperde met haar ogen en zei: ‘” okay, dan doe je dat toch?”

HAHAHAHA heerlijk zo een vrije geest die mij toestemming gaf om te doen wat ik echt wilde.
Ik deed het niet, want het was niet zozeer wat ik wilde, maar het enige wat ik kon bedenken om met dat “wilde, opgejaagde gevoel” te doen. Ik werd er gek van.

Nu 6 jaar later (na heel wat therapie, familieopstellingen, traumaverwerking, lichaamswerk, stiltedmomenten, meditaties, coachingsgesprekken en flink wat bewustzijn) besef ik dat het een intuitief stemmetje was die mij toen het verlichtende antwoord bracht: “Misschien is het wel de koffie die je net op hebt?” fluisterde mijn innerlijke stem.

Dat vond ik in eerste instantie onzin, want ik dronk al 100 jaar koffie, dus hoe kon dat nou?! Ik ging meteen in de weerstand!
Gelukkig besloot ik toch maar eens naar het stemmetje te luisteren. Ik besloot een week geen koffie te drinken en dat was het begin van een reis naar een liefdevolle verbinding te komen met mijn intuitie en mijn lichaam.

De rust, de sensaties, de ongemakken, de onveiligheid, de onrust, de liefde, de sensuele kracht, de passie, ik heb geleerd het allemaal te omarmen. Het er volledig te laten zijn.

En dat, lief mens, is de Magic Reminder: WERKELIJK VOELEN is hoe je WERKELIJK een FORCE for GOOD kunt ZIJN. 

We hebben geleerd om nare en ongemakkelijke gevoelens (zoals verdriet en boosheid) maar ook fijne liefdevolle gevoelens (zoals enthousiasme, passie en sensualiteit) te verbloemen of ontkennen. 
Veel vrouwen die ik begeleid ervaren er schaamte en ongemak bij, omdat er thuis vroeger een oordeel op zat.

“Dat hoort niet. Daar doen we niet aan.” Soms werd dit met een blik of een woord duidelijk gemaakt en soms met heftigere reacties. Ik ken het.

Het is dus ook niet raar, dat velen dit lastig vinden.

  • Wil je meer kracht en ook meer rust, dan nodig ik je uit, om af en toe juist je wilde kant de ruimte te geven. Laat het lekker stormachtig te zijn. Voel wat je voelt, schreeuw, dans, huil.  
  • Ben je juist altijd opgejaagd en druk, dan nodig ik je uit stilite momenten in te lassen en je innerlijke sensaties voor 1 minuut waar te nemen. Lach, huil in stilte, voel de liefde en dankbaarheid voor wie je bent en wat je hebt, wees nieuwsgierig naar je lichamelijke sensaties.

De nieuwsgierigheid en lef om te experimenten, blijkt keer op keer de doorgang te zijn naar “The NExt level in A Force For Good zijn”

Breek door de weerstand heen en veel plezier met experimenteren.

Ben je een ondernemer en je bent al redelijk succesvol, maar je wilt jouw Force for Good inzetten op een manier die helemaal bij jou past, dan kijk ik graag met je mee, wat jouw “koffie” is?
Boek hier een Queencall met mij in en ik kijk graag met je mee wat jouw business nu nodig heeft om Ontspannen & Wild succesvol te worden.

Heel veel Liefs,

Je Spirituele Cheerleader

Daisy da Veiga