JA, Ik kies voor wat ik wil vanuit rust.

 

  • Voor vrouwen die grote ambities hebben en succesvol willen zijn en daarin plezier en ontspanning willen ervaren.
  • Creëer een lifestyle met veel tijd om te genieten met de oefening.
  • Zonder stress, schuldgevoel of pleasen en met veel impact, rust en plezier.

    Na het downloaden ontvang je een e-book met daarin inspiratie en een tool waarmee je je binnen 10 minuten heel simpel je eigen leefregels CHILL gaat maken. Als het echt anders moet, doe het dan zoals je wilt. Doe het nu.

Ja! Mail mij het e-book met de gratis tool dat mij direct helpt met gemak voor mezelf te kiezen.
dit veld niet invullen s.v.p.

 In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende Spreker, Schrijver, Coach

Voorwoord geschreven in het boek In 10 stappen Ontspannen Succesvol

Ik heb het boek van Daisy altijd binnen handbereik. Dit is echt een boek wat je er heel makkelijk bijpakt. Er staan veel vragen in die je jezelf kan stellen. Dit geeft meteen helderheid. Zeker als je even "vastloopt". Ze laat je echt inzien hoe belangrijk jijzelf bent in alles wat je doet. Als moeder, ondernemer, vrouw of vriendin. En dat je jezelf dus ook zonder schaamte of schuld op nr 1 mag zetten.

Arlette Dijkstra - Pincreative.nl

Pinterest en Content Expert en Strategist