Louise Hay is heengegaan uit deze fysieke wereld. Wat een verdriet. Het voelt alsof ze een bekende van mij is, omdat ze diepe impact op mij heeft gehad. Het was wel even een shockmomentje. Louise L. Hay is er niet. Daarna volgde een enorme vreugde, wat een mooi leven heeft zij geleefd! Zij is een vrouw die eruit heeft gehaald wat er in zit.

 

Wat een voorbeeld is zij voor mij! Wat een inspiratiebron voor miljoenen! Ze heeft gegeven wat ze te geven had en nu dat ze is heengegaan, gaan anderen ermee voort. Zo blijft haar essentie leven.

 

Ik ben met Louise L. Hay in aanraking gekomen via Het boek “Je kunt je leven helen.” Een van mijn lievelingsboeken. Zij maakt duidelijk hoe wij overtuigingen overnemen die ons pad naar zelfliefde in de wegstaat. Wij mensen zijn vredevol en liefde, maar door de gedachten die we kiezen voelen we dat soms niet meer. Ons lichaam laat ons dat weten door pijn of ziekte. Zo heeft ze achterin dit boek een overzicht van allerlei symptomen die ons lichaam kunnen vertonen en daarbij de uitleg welke mogelijke gedachtepatroon hierachter zit.

 

 

Door een andere gedachte te kiezen, die vrede- en liefdevoller is, kunnen we onszelf helen.

 

 

En dat is de boodschap van Louise Hay “je Kunt je leven helen.”

Dank je wel Louise, voor de verrijking die je bent geweest in mijn leven. Ik zal je aanwezigheid op de aarde missen, maar via je je boodschappen blijf ik dagelijks in contact met je. Dank je wel.

 

 

Uit het boek “Je kunt je leven helen”

In de eeuwigheid van het leven waarin in ben is alles volmaakt, heel en compleet.

Ik herken en erken mijn lichaam als een goede vriend. Elke cel in mijn lichaam is Goddelijk Intelligent. Ik luister naar wat mijn lichaam mij vertelt en weet dat dit advies waardevol is.

Ik ben altijd veilig en God beschermt en leidt mij. Ik kies er nu voor om gezond te zijn en vrij. Alles is goed in mijn wereld.

 

Rust Zacht, Lieve Mooie Helende Louise