DULCE GOMES

Welkom bij deze goodiebag waarbij JIJ centraal staat. 

We hebben een super mooi gesprek gehad. Die vind je hieronder terug. Ook wat tools die je kunnen helpen.

ZO kun je af en toe inspiratie opdoen voor jouw Zelfzorg en Rust plan. Dat kun je de komende periode opbouwen.

Om je te ondersteunen in jouw DULCE zelfzorg momenten, heb ik wat leuke Magic Goodies voor je.

Hier kun je elke dag bijhouden met een vinkje of je een Magic Me Moment hebt gehad. `Naast je gebed kun je ook de visualisatieoefening die ik je heb geleerd, of die van hieronder van Marlene. Kies bijvoorbeeld 1 vaste ochtend per week dat je iets meer tijd neemt voor de visualisatieoefening,

Alles wat je aandacht geeft, groeit. ENjoy your Magic Me Moments! Print deze uit en hou het voor jezelf bij 🙂 En ook momenten om Alleen iets leuks te doen.

Geniet elke dag van 1 of meerdere nummers uit deze playlist. 

Muziek en lyrics laten je op een leuke manier een boodschap doorkrijgen. Gekoppeld aan dit thema deel ik nummers met jou die mij inspireren als het gaat om zelfzorg. Goed voor jezelf zorgen, is goed voor je gezin, je bedrijf en je klanten zorgen.

Dit interview heb ik speciaal voor de lezers van mijn boek opgenomen. Ik deel hem ook graag met jou! Chantelle Rodgers, directeur bij Music Matters en oprichter van IXL Sickle Cell Awareness deelt haar Self-care Strategie. Ze was door haar ziekte gedwongen om goed voor zichzelf te zorgen en ze is hier heel goed in geworden. Self Care Queen vind ik haar. Laat je inspireren door haar verhaal. Welke van haar gewoontes kan jij ook integeren?

Marlene van Zense Coaching deelt een fantastische oefening met je, die mij iedere keer zoveel kracht en rust geeft.

Magic! Geniet ervan. 

Gebed is een moment om tot God te praten, Meditatie/Stilte is een moment om te luisteren naar wat God te zeggen heeft. Een intieme band opbouwen met God gaat veel rust, kracht en hoop geven.