Het is bijna zover!

Op 2 februari lanceer ik mijn nieuwe boek In 10 stappen Ontspannen Succesvol en jij kan erbij zijn. Pre-order nu jouw boek en je krijgt een bijzondere Ontspannen Succesvol event cadeau. Ik sta te popelen om jou op een inspirerende en interactieve wijze mee op reis te nemen door de 10 stappen die jouw leven voorgoed veranderen! 

Ben je er klaar voor? 

Je missie leven. Impact maken. En dát terwijl je Ontspannen Succesvol wordt. Het allermooiste: het kan écht! Ontdek de kracht van Gewoon Jezelf Zijn tijdens de lancering van misschien wel het meest inspirerende boek van 2020: In 10 stappen Ontspannen Succesvol! Dit is een boek voor gedreven en ambitieuze vrouwelijke professionals die vanuit een gezonde balans succesvol willen worden.

Droom jij ervan grootse impact te maken en een ontspannen leven te leiden? Ben jij op zoek naar innerlijke rust? Ervaar je tot nu toe vooral stress en onrust, terwijl je je uiterste best doet om een succesvol leven te leiden en waardevol te zijn voor anderen? Dan is dit boek gegarandeerd jouw kompas naar een leven vol voldoening.

Over Daisy

Daisy da Veiga is een krachtige vrouw, moeder, spreker en ondernemer. Ze geeft al ruim 16 jaar trainingen en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset en zakelijke zingeving.

Zelf was ze gedwongen om het roer van haar leven om te gooien nadat ze overspannen raakte en te veel aan haar eigen gevoel voorbij was gegaan. Daisy deelt haar levenslessen en inspireert diverse vrouwelijke professionals om door te breken op het pad van hun zielsverlangen. Ze gelooft dat groei in spiritueel bewustzijn leidt tot groei in dagelijks succes.

Daisy da Veiga is een krachtige vrouw, moeder, spreker en ondernemer. Ze geeft al ruim 16 jaar trainingen en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset en zakelijke zingeving.

Zelf was ze gedwongen om het roer van haar leven om te gooien nadat ze overspannen raakte en te veel aan haar eigen gevoel voorbij was gegaan. Daisy deelt haar levenslessen en inspireert diverse vrouwelijke professionals om door te breken op het pad van hun zielsverlangen. Ze gelooft dat groei in spiritueel bewustzijn leidt tot groei in dagelijks succes.

Ontspannen succesvol

De 10 stappen in dit boek inspireren je tot zelfkennis, geïnspireerde actie en magische impact. Ontdek verschillende krachtige tools, zoals doe-voel- en reflectieopdrachten en gebeden, waarmee jij jouw weg terug naar ontspanning vindt. Zo ontdek je opnieuw wie jij werkelijk bent en dat wat je te zeggen hebt, waardevol is.

Tijdens deze onvergetelijke en feestelijke lancering zet je al een eerste belangrijke stap richting leven vanuit vrijheid en vanuit ontspanning en gemak succes aantrekken.

Het is mogelijk om een leven vol vrijheid te leven én bij te dragen aan het geluk van anderen. Waarom zou je hard werken om succesvol te worden? Ontdek een hele nieuwe manier van succes aantrekken, zonder jezelf een slag in de rondte te werken. Deze nieuwe manier heet: Magisch Leiderschap.

Zie ik je op 2 februari?

Tijd: 13:30 – 16:30 uur
Locatie: In Rotterdam, CIC VENTURE café, stationsplein 45
Tickets: Pre-order het boek voor slechts €17,50
en je ontvangt daarvoor op 2 februari:
  • een gesigneerd boek
  • de Masterclass ‘Ontdek de Magische Leider in jou en word Ontspannen Succesvol’, 
  • een mega inspirerende Ontspannen Succesvol StoryPanel met 3 vrouwelijke leiders waar jij zeker van kunt leren
  • Een hapje en een drankje
  • Een leuke gelegenheid tot netwerken tijdens de feestelijke lanceerborrel. (tot 18:00 uur)

Andere ondernemers over het boek 

In 10 stappen ‘Ontspannen Succesvol’ en Daisy:

‘In een tijd waarin alles sneller gaat dan ooit en resultaten en prestaties de graadmeter lijken van je succes, is het hoognodig dat er mensen opstaan om te laten zien dat het anders kan. Dat je jezelf niet kapot hoeft te werken. Dat je niet tegen je eigen ziel in hoeft te gaan om iets of iemand te zijn. Er zijn mensen nodig die het harde werk en streven loslaten en kunnen voorleven hoe het is om te leven vanuit een andere bron en energie. Daisy is zo iemand.’

www.dolly.nl

Dolly Heuveling van Beek - Inspirerende spreker, droomdoelencoach, ondernemer en auteur

‘Durven zoeken naar een ander manier van leven, is moedig. De 10 stappen uit Daisy’s boek zijn de stappen van haar zoektocht uit het lijden. Dat lijden gaat over stress, overspannenheid en een gevoel van ontevredenheid. Met dit boek krijg je handvatten en inzichten aangereikt die jou de weg wijzen naar een betekenisvol leven vanuit ontspanning. Vanuit het hart. Het gevoel van rust en voldoening is het grootst wanneer je leeft vanuit het hart.’

www.thepoweroftheheart.com

Baptist de Pape - Maker en schrijver van de film en het boek ‘The Power of The Heart’

‘Jezelf toestemming geven om succesvol te worden kan alleen als je naar binnen keert. Naar je kern. Het boek van Daisy is echt een aanrader voor jou als jij vanuit die ware kern het leven wil leiden dat jij écht wil leiden zonder te moeten, zonder jezelf nog langer te verstoppen, door te zijn wie jij wil zijn met liefde voor anderen maar ook heel veel liefde voor jezelf.’

www.shareteamsupport.nl & www.shareofficesupport.nl

Angélique Piternella - Strategisch adviseur, gecertificeerd trainer, coach & moeder.

‘Een leven vol vrijheid en bijdragen aan het geluk van anderen is mogelijk. Veel ondernemers ervaren stress tijdens het ondernemen en denken dat hard werken de oplossing is om succesvol te worden. In dit boek laat Daisy zien dat dit ook anders kan. Wil je weten hoe je meer impact maakt in minder tijd? Lees dan dit boek! Wanneer je de 10 stappen van Daisy uit het boek ” Ontspannen succesvol” toepast, ervaar je meer voldoening en leef je simpelweg een gelukkiger leven.’

www.artjannastories.com

Artjanna Harkhoe - Business Coach en Zichtbaarheid Expert

‘Dit boek is voor een ieder die zoekt naar nieuwe inzichten na het vastlopen in het leven. 
In deze tijden waarin we leven en graag de supervrouw/man uithangen is het belang van ontspanning en voldoening groot om het allemaal vol te kunnen houden. We moeten ernaar streven hier tijd voor te maken in ons drukke bestaan. Daisy’s ervaring en lessen zijn een mooie springplank geweest voor dit mooie boek inclusief opdrachten. 
Zelfreflectie is een belangrijke tool naar groei en persoonlijk transformatie. Mensen die naar groei streven hebben veel aan dit boek vanwege de praktische toepassing ervan. De opdrachten die Daisy eraan heeft toegevoegd maken dat ze je aan de hand meeneemt om de verandering te realiseren een echte aanrader?.’

www.blackladiestalk.com

Anita Abaisa - Directeur Black Ladies Talk