Klik hier voor de video.

Wat een fantasctische reminder die ik van Rutney Sluis hoorde. Dat is ook echt zo! Als we voorbij onze angsten gaan, komen we in onze krachtzone. Sterker, de angst vraagt om onze liefde en kracht.

Tijdens de seminar Ontketen de Kampioen heb ik een angst aangekeken en ik zeg je: dat was niet makkelijk. Alles in mijn lijf was geschrokken, bang en durfde niet te stappen in haar grootsheid. Met deze oefening was dat namelijk de opdracht. Met overtuiging een stap nemen in de richting van dat wat sterker lijkt dat jou. Ik dacht echt dat de pijl mijn keel zou doorboren, maar ergens geloofde ik dat ik het kon.

Maar ik scheet 70 kleuren!

Zo is er vaker iets in ons leven dat we wellicht heel graag willen. Of geloven we ergens diep van binnen dat er nog veel meer kracht en potentie in ons zitten, maar durven we dat niet eruit te halen. Want ja, als je zo sterk blijkt, wat dan?

Nou, zoals je in het filmpje ziet. Dan zijn mensen blij voor je. Als je de juiste mensen om je heen hebt tenminste. Dan juichen ze voor je en laten ze zien dat ze trots op je zijn, dat jij voorbij jouw angst durfde te gaan.

Het is echt belangrijk om ons leven niet alleen door angst te laten leiden, maar vooral door de verlangens van ons hart. Dat we durven te luisteren naar de stem in ons die ons een kant opwijst die we wellicht niet kennen, maar wel heel veel voldoening brengt.

Voor de een is dat op het gebied van carriere, voor de ander is dat op het gebied van gezondheid, relaties of vrije tijd. Wat het ook is, weet dat achter jouw angst grootsheid schuilt.

Ik ga vaker naar dit soort seminars en geef zelf ook lezingen en training en coach mensen omdat ik echt geloof dat wij elkaar allemaal kunnen helpen met bemoedigende woorden, duwtje in de rug, schouder om op te huilen en noem maar op.

Wat heb jij nodig om die stap in jouw grootsheid te maken?

Haal eruit wat erin zit!

Voor jou!

Daisy