Aanmelden Online Training

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1560″ alignment=”center”][vc_btn title=”Ja! Ik meld me aan!” color=”violet” size=”lg” i_icon_fontawesome=”fa fa-diamond” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fdaisydaveiga.webinargeek.com%2Fstop-met-stressen-4-april||target:%20_blank”][vc_column_text]

 Stop met stressen. Start met leven.
Je bent goed zoals je bent.

Op woensdag 4 april 20:00 uur  – gratis online training.

Onzekerheid maakt je kapot. Dat is wat ik heb gemerkt bij mezelf, in mijn omgeving, trainingen en in mijn coaching praktijk.

Waarom deze online training?
Steeds meer mensen lijken stress te ervaren. De druk wordt groter en daardoor voelen veel mensen zich vast zitten. Je weet dat je wat je anders wilt, maar je weet niet hoe. Je voelt dat je je gevoel wilt uiten, maar het stokt in je keel. Je geeft aan wat je wensen zijn, maar mensen lijken niet te luisteren. Je weet dat er meer voor je is weggelegd, maar je hebt geen idee wat. Je wilt beter voor jezelf zorgen, maar je vind er geen tijd voor. 

Wat gaan we ontdekken in deze training?
Er is geen nood! De ontspanning is dichterbij dan je denkt. Als jij zekerder zou zijn van jezelf, hoe zou jouw leven er dan anders uitzien? Wie zou je zijn zonder die stress?

Heel veel stress is gebaseerd op:  

–        een gevoel van onzekerheid
–        geen nee durven zeggen
–        grenzen niet kunnen aangeven
–        please-gedrag

In deze gratis inspiratiesessie gaan we hier dieper op in, zodat je beter begrijpt waarom je doorgaat met dit gedrag en leer je:
–        Hoe jij zekerder over jezelf kunt worden
–        Welke Keuze alles voor je kan veranderen
–        Hoe jij stress de baas kunt zijn
–        3 korte handelingen om makkelijk te ontspannen

Wat neem je mee na deze training?
Met deze tools en kennis, krijg je meer rust en balans in jezelf. Vanuit daar kun je ruimte maken om dat te gaan doen wat jij het allerliefste wilt! Alles is mogelijk, als je beseft dat je goed bent zoals je bent. Leer tijdens deze gratis online training, hoe je dit doet en zeg stress gedag.

 

Daisy da Veiga is al 10 jaar empowerment coach en motivational speaker. Met haar ruime ervaring om groepen mensen te trainen en inspireren, kan Daisy op een hele rustige en heldere manier uitleggen wat de stress in jouw leven jou wilt vertellen en wat de stappen zijn om hieruit te komen. 

​Er is op deze avond ruimte om vragen te stellen, dus zorg ervoor dat je er live bij bent. Q&A met Daisy is echt mega waardevol en leidt meestal tot doorbraken en fantastische inzichten bij de mensen! Meld je aan en hou je agenda vrij.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ja! Ik meld me aan!” color=”violet” size=”lg” i_icon_fontawesome=”fa fa-diamond” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fdaisydaveiga.webinargeek.com%2Fstop-met-stressen-4-april||target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]