Ralph vertelt hier over de berichten die hij krijgt met de vraag: “ben je spiritueel?”In een filmpje geeft hij hier antwoord op door middel van 10 geheimen die spirituele mensen je nooit vertellen.

Hier gaan we:

  1. Dat mensen net als sterrenstof zijn, jij bent een rijzende ster terwijl jij het zelf niet eens weet. Spirituele mensen weten dat jij gemaakt bent van dezelfde stof als het alles in het universum, wat betekent dat we praktisch hetzelfde zijn. Dat is waarom Ralph niet gelooft in landen, geslacht, huidskleur, etc..
  2. Geloof is voor mensen die bang zijn om naar de hel te gaan, spirituele mensen zijn daar al geweest. Hij is zelf al door zo veel dingen geweest in het leven en als je aan de andere kant bent geweest en nog steeds lacht ben je spiritueel..
  3. Wordt veganist, want dieren hebben echt een ziel, en spirituele mensen weten dat. En elk dier is gelijk, omdat we allemaal gemaakt zijn van sterrenstof..
  4. God zit niet in de kerk of in een bijbel, maar het zit gewoon in ons. Wij zijn god en al die krachten zitten gewoon binnen in ons..
  5.   Er is maar één waarheid en dat is liefde. Er zijn verschillende paden om er te komen, maar je komt uiteindelijk altijd bij liefde uit..
  6. De duivel kan je niet de schuld geven voor jouw problemen.Spirituele mensen weten dat jij de verantwoordelijkheid moet nemen voor wat jij creëert..
  7. Rijk zijn heeft niks te maken met hoeveel geld je hebt, het heeft alles te maken met van wie je houdt, met wie je je tijd deelt en aan wie je energie geeft. Sommige mensen zijn zo arm, alles wat ze hebben is geld..
  8. Soms is weinig hebben juist beter. Ralph heeft heel veel kleding weg gedaan en daar was hij zelf zo blij mee. Hij gebruikt het niet dus wat is dan beter dan een ander mens er heel blij mee maken. In de natuur is alles zo simpel, en dan voelt het juist of je heel veel hebt..
  9. Hoe meer je verbonden bent met je hart, des te meer je verbonden bent met je echte ik..
  10. Alles is mogelijk, spirituele mensen denken in hun achterhoofd, wacht eens wij kunnen eigenlijk gewoon vliegen. Als we beginnen met het gebruiken van al onze delen van onze hersenen en ons vermogen. Spirituele mensen zijn niet beperkt.

“Dat kan niet” bestaat niet voor spirituele mensen, alles is mogelijk als je er maar in gelooft.

“I can, I will, I did” .

Dit is een mooie opsomming van thema’s die we wel kennen, maar wellicht spannend vinden om te implementeren. Welk geheim vraagt jouw aandacht op dit moment? Doe er wat mee, ongeacht hoe kleine stapjes je neemt, je komt in ieder geval verder dan als je niets doet.

Wil jij meer in jezelf geloven of ontdekken wat jouw spirituele kracht is dan is de inspiratielezing van vanavond wat voor jou!

Klik hier voor meer informatie.