Yes Magische Vrouw

Welkom bij jouw digitale Goodiebag voor de 10 daagse Online Journey “Innerlijke Spirituele Wijsheid”.

Overwin je Bescheidenheid en Claim jouw Sensuele Schoonheid! Met je noorderster in gedachten kun je deze tools gebruiken om het meer energie, aandacht en liefde te geven.

Dit zijn INSTANT MAGIC tools die Goddelijke Inspiratie kunnen activeren en die wijzen je weer de weg van en naar jouw zielsverlangen. Geniet van de reis!

Om je te ondersteunen in jouw reis, heb ik een aantal Magic Goodies voor je 

Met deze kalender kun je elke dag bijhouden met een vinkje of je Magic TIME hebt genomen. Of je daadwerkelijk Ja hebt gezegd tegen jouw Noorderster met de 3 Journey practices:

Prayer Waar wilt U dat ik heen ga? Wat wilt U dat ik zeg?
Gebruik me. Ik ben uw prachtige instrument. (3x)
Soundtracks Journey  Fia – Shine & Taste of Truth
(Scroll naar beneden voor playlist)
Divine Evidence Journalvraag  Voor welk bewijs ben ik vandaag dankbaar ?

Track je commitment en wees trots op jezelf. 

Je leven inrichten om de uitdagingen heen om toch die fantastische vrouw te zijn dat je bent. Chantelle Rodgers weet er alles van. ZIj heeft al heel haar leven de Sikkelcel ziekte, ze heeft geleerd hoe ze zichzelf als een Godin behandelt. Haar agenda, Haar missie met haar stichting en directeur zijn van Music Matters, zijn Getuigenissen. Geniet van het gesprek dat ik met haar had over hoe zij “Ontspannen Succesvol” is. Eigenlijk Exclusief voor de lezers van mijn boek, maar het kan je in deze journey net dat ene inzicht of bemoediging geven dat jou spirit nu dient.

Marlene van Zense Coaching deelt een fantastische oefening met je, die mij iedere keer zoveel kracht en rust geeft. Soms hebben wij meer haast dan God. Het is dan cruciaal om weer de rust te pakken, de sensualiteit weer te omarmen. Take of your armour.

Magic! Geniet ervan. 

Als je het even niet meer weet, dans! Je lichaam heeft alle wijsheid, beweeg even lekker en bekijk de situatie opnieuw.

Een paar jaar terug heb ik op de camping Salsation ontdekt. Het is echt zooo gezellig en sexy. Precies de juist energie voor deze journey. Als de bescheidenheid of angst komt en roet in het eten wilt gooien: Just Feel sexy and Shake what ya mama gave ya! YOU ARE A GODDESS, REMEMBER SISTER.

De Calvinistische conditionering in Nederland is om te denken in negatieve affirmaties. (Praten over wat je NIET wilt en wat er NIET goed gaat.)
Jij gebruikt in deze journey de kracht van POSITIEVE affirmaties. (Focussen op wat je WEL wilt en wat er WEL goed gaat.) Iedere dag ontvang je een affirmatie per mail. Wil je meer gebruik maken van affirmaties, beluister dan hier de fantastische Affirmaties met Beats Podcast van Angelique Houtveen. 

Deze 2 boeken zijn voor mij echt een GAME CHANGER GEWEEST. De Ontembare Vrouw ben ik nu aan het lezen en het doet nu al veel voor me. Deze boeken helpen je om je goddelijke schoonheid te omarmen en te schijnen! Het boek van Marianne is bij bol.com nog alleen tweedehands beschikbaar. Doe er je voordeel mee.

KLIK OP de cover van het boek om te bestellen. 

Anahita Joon is sinds augustus 2021 mijn Spirituele teacher. Ze is een hedendaagse priesteres en activeert de seksuele wijsheid in vrouwen door de belichaming van archetypes. Ik leer zoooveeel van haar. Ter inspiratie wil ik deze TEDTALK met je delen. 

Anahita gebruikt kleding en de kleur van kleding om vrouwen te helpen hun spirituele identiteit te belichamen. Daar komt dus de bonus vandaan die ik jullie aanbied. Omdat ik zelf voel hoeveel vrouwelijke kracht er in mij en ook in jullie nog zit. Dat mag gezien, gevierd en gevoeld worden. We are MAGICAL!